DCP-J925DW

Muisti täynnä

Näyttöön voi tulla ilmoitus muistin täyttymisestä eri tilanteissa. Katso kumpi ohjeista soveltuu sinun tapaukseesi.

• Tapaus 1: Laitteen muisti on täynnä.

Paina Stop/Exit ja odota, kunnes muut käynnissä olevat työt ovat valmistuneet ja yritä uudelleen.

Jos Muisti täysi-ilmoitus tulee skannattaessa dokumenttia, peruuta painamalla Stop/Exit tai paina Black (Mono) Start niin skannatut sivut lähetetään.
    Jos on skannattu useampia kuin yksi sivu, paina Black (Mono) Start niin lähetetään muistiin talletetut sivut.

• Tapaus 2: Muistikortilla tai USB-muistitikulla ei ole tilaa skannatulle kuvalle.
    (Vain malleissa joissa on muistikorttiasema)

Poista tarpeettomia tiedostoja muistikortilta tai -tikulta jolloin vapaa tila lisääntyy ja koeta uudestaan.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J132W, DCP-J140W, DCP-J152W, DCP-J525W, DCP-J725DW, DCP-J925DW, MFC-J430W