DCP-J772DW

Mikä on Brother iPrint&Scan?

Brother iPrint&Scan

Brother iPrint&Scan ON ILMAINEN sovellus, jonka avulla voit tulostaa ja/tai skannata Android™ - ja iOS-laitteisiin, kuten iPhoneen, iPadiin ja iPod touchiin, langattomassa verkossa ilman tietokonetta.
Tulostus tai skannaus ei ole käytettävissä kaikissa Brother-laitteissa.

Voit käyttää tätä toimintoa seuraavasti:

Vaihe 1: Verkkoasetukset

Mobiililaitteen on muodostettava yhteys (Wi-Fi-yhteyden kautta) samaan verkkoon kuin Brother-laite.

• Ohjeet Brotherin liittämisestä langattomaan verkkoon löydät tämän sivuston Käyttöohjeet-osassa olevasta uusimmasta pika-asennusoppaasta tai Online-käyttöoppaasta.
    Täältä pääset suoraan sivulle Käyttöohjeet.
  • Lisätietoja mobiililaitteen Wi-Fi-yhteyden määrittämisestä on mobiililaitteen käyttöoppaassa.

Vaihe 2: Brother iPrint&Scan -asennus

Sinun on asennettava Brotherin iPrint&Scan-sovellus mobiililaitteeseen, jotta voit tulostaa tai skannata Brother-laitteella.

Napsauta käyttämäsi mobiililaitteen alla olevaa linkkiä:

iOS-laitteet

Uusin Brother iPrint&Scan -versio on saatavilla Applen App Storesta ilmaiseksi.
> Siirry Apple App Storeen napsauttamalla tätä.

Brother iPrint&Scan -ohjelman avulla voit

• Tulostaa valokuvia, asiakirjoja ja verkkosivuja suoraan mobiililaitteestasi iCloud-palvelusta.
  • Skannaa kuvia ja asiakirjoja ja tallenna ne suoraan mobiililaitteesi kuva-albumeihin tai iCloudiin, lähetä ne sähköpostitse tai avaa ne mobiililaitteesi muiden sovellusten avulla.
  • Mallit, joissa on kopiointitoiminnot :
    Käytä kopiointitoimintoa mobiililaitteen sovelluksella.
  • Mallit, joissa on faksitoiminto:
    Lähetä faxviestejä suoraan mobiililaitteesta. Skannaa dokumentti, tai valitse tiedosto mobiililaitteesta ja lähetä se faksilla tulostamatta sitä paperille.
  • Mallit, joissa on faksin esikatselu -toiminto:
    Vastaanota faxviestejä suoraan mobiililaitteeseen, katsele saapuneita viestejä ja tulosta tai talleta ne tarvittaessa.

Lisätietoja tulostuksesta ja skannauksesta Brother iPrint&Scanilla saat Mobiilitulostus/Skannausoppaasta Brother iPrint&Scanille, jonka löydät tukisivumme osiosta Käyttöohjeet.

Täältä pääset suoraan sivulle Käyttöohjeet.

Android™ -laitteet:

Uusin Brother iPrint&Scan -versio on saatavilla Google Play™ -kaupasta ilmaiseksi.
> Siirry Google Play -kauppaan napsauttamalla tätä.

Brother iPrint&Scan -ohjelman avulla voit

• Tulostaa valokuvia, asiakirjoja, Gmail-tiedostoja ja verkkosivuja suoraan mobiililaitteesta tai pilvipalveluista.
  • Skannata kuvia ja asiakirjoja ja tallettaa ne suoraan mobiililaitteen muistikortille tai avata ne mobiililaitteen muiden sovellusten avulla.
  • Mallit, joissa on kopiointitoiminto:
    Käytä kopiointitoimintoa mobiililaitteen sovelluksella.
  • Mallit, joissa on faksitoiminto:
    Lähetä faxviestejä suoraan mobiililaitteesta. Skannaa dokumentti, tai valitse tiedosto mobiililaitteesta ja lähetä se faksilla tulostamatta sitä paperille.
  • Mallit, joissa on faksin esikatselutoiminto:
    Vastaanota faxviestejä suoraan mobiililaitteeseen, katsele saapuneita viestejä ja tulosta tai talleta ne tarvittaessa.

Lisätietoja tulostuksesta ja skannauksesta Brother iPrint&Scanilla saat Mobiilitulostus/Skannausoppaasta Brother iPrint&Scanille, jonka löydät tukisivumme osiosta Käyttöohjeet.

Täältä pääset suoraan sivulle Käyttöohjeet.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1100DW, DCP-J562DW, DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, DCP-J785DW, DCP-L2530DW, DCP-L2537DW, DCP-L2550DN, DCP-L3517CDW, DCP-L3550CDW, DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DCP-L8410CDW, MFC-J1300DW, MFC-J480DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J5945DW, MFC-J6530DW, MFC-J680DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-J985DW, MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW, MFC-L3750CDW, MFC-L5700DN, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T), MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)