DCP-J752DW

Valokuvapaperille tehdyn tulosteen muste ei tahdo kuivua ja kuivuttuaan muste pyrkii tahraamaan

Tarkista että tulostusohjaimen Tulostusmateriaalivalinta tai ohjauspaneelista tehty paperivalinta vastaa käyttämääsi tulostuspaperia.

Vaikka käyttäisit muuta kuin Brotherin valmistamaa valokuvapaperia ja käytät asetusta Muu valokuvapaperi tai Muu kiiltävä paperi, ongelma voi silti ilmetä. Käytä siinä tapauksessa tulostusmateriaalivalintaa Brother BP71 -valokuvapaperi.

[HUOMAUTUS] Käsittele paperia oikein sivun tulostamisen jälkeen:

• Kun valokuva on tulostettu, poista se välittömästi laitteesta ja aseta se tasaiselle alustalle kuivumaan 24 tunniksi. Älä anna muiden tulostettujen asiakirjojen tulla valokuvan päälle, kun se on syötetty tulostimen luovutustasolle.
  • Älä aseta mitään kuvan päälle, ennen kuin 24 tuntia on kulunut. Muuten voi olla seurauksena se, että kuva ei kuivu kunnolla.
  • Älä aseta valokuvaa valokuva-albumiin tai kuvakehykseen ennen kuin se on kuivunut 24 tuntia. Muuten voi olla seurauksena se, että kuva ei kuivu kunnolla.

Muuta asetuksia seuraavien ohjeiden mukaan tapauksesta riippuen:

Tulostaminen tietokoneesta

(Windows®)

1. Avaa Tulostusasetukset. (Napsauttamalla tätä näet, miten Tulostusasetukset avataan.)

2. Avaa Perus -välilehti.

3. Valitse [Media Type/Tulostusmateriaali] -asetukseksi [Photo Paper/Muu valokuvapaperi] (Brother BP71 Photo Paper/ Other Photo Paper).

Kuva
  4. Napsauta OK.

(Mac OS X)

1. Avaa Tulosta-valintaikkuna. (Napsauttamalla tätä näet, miten tulostusikkuna avataan.)

2. Valitse Tulosta -valintaikkunasta Tulostusasetukset .

Kuva
  3. Napsauta Media Type (Tulostusmateriaali) -kohdan vieressä olevaa avattavaa valikkoa.

4. Valitse Valokuvapaperi (Brother BP71 -valokuvapaperi/ Muu valokuvapaperi).

Kuva

Tulostaminen muistikortilta tai USB Flash -asemasta (PhotoCapture Center™)

Voit muuttaa seuraavan tulostustyön tulostusasetuksia. Tämä asetus on väliaikainen, ja laite palaa oletusasetuksiin 1 minuutin kuluttua tulostamisesta.

1. Avaa tietovälineen liittimen kansi.

2. Aseta muistikortti tai USB-muistitikku oikeaan korttipaikkaan.

3. Paina Valokuva-painiketta.

4. Valitse toiminto painamalla nuoli vasemmalle tai oikealle.

5. Valitse toiminto Katso valokuvat.

6. Tuo kukin kuva näyttöön painamalla nuoli vasemmalle tai oikealle. Kun haluttu valokuva on näytössä, paina sitä ja paina sitten OK.
     .
  7. Paina OK.

8. Paina Asetukset-painiketta.

9. Valitse Paperityyppi-asetus painamalla ylä - tai alanuolta.

10. Paina Paperityyppi-valintaa.

11. Valitse Brother BP71/ Muu kiiltävä painamalla ylä - tai alanuolta. Paina haluttua vaihtoehtoa.

12. Paina  Takaosa .(Takaisin)- tai OK -painiketta.

13. Tulosta painamalla Käynnistä -painiketta.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J4120DW, DCP-J552DW, DCP-J562DW, DCP-J752DW, DCP-J785DW, MFC-J5320DW, MFC-J650DW, MFC-J6520DW, MFC-J6720DW, MFC-J680DW, MFC-J985DW