DCP-J572DW

Verkkoasetusten palautus tehdasasetuksiin

Voit palauttaa tulostuspalvelimen tehdasasetukset laitteen ohjauspaneelista. Tämä palauttaa kaikki tiedot, kuten salasanan ja IP-osoitteen.
TÄRKEÄÄ
(MFC-J491DW/MFC-J497DW)

Kun nollaat laitteen asetukset, laitteen muistiin tallennetut faksit saatetaan poistaa. Voit siirtää faksit tietokoneeseen tai toiseen faksilaitteeseen ennen laitteen asetusten nollausta, jotta et menetä tärkeitä viestejä.

image
  • Tämä toiminto palauttaa kaikki kiinteän (vain tuetut mallit) ja langattoman verkon asetukset tehdasasetuksiin.
  • Tulostuspalvelimen tehdasasetukset voidaan palauttaa myös BRAdmin Light- ja BRAdmin Professional -ohjelmilla.

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Verkko]. Paina OK.
    2. Valitse [Verkon nollaus]. Paina OK.
  3. Vahvista painamalla image kahden sekunnin ajan.
    Laite käynnistyy uudelleen.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Verkko]>[Verkon nollaus].
  2. Esiin tulee palautuksen vahvistava viesti. Paina [OK]-painiketta kahden sekunnin ajan.
    Laite käynnistyy uudelleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW