DCP-J4110DW

Väärä paperi

Ilmoitus Väärä paperi ("Wrong Paper") tarkoittaa että tulostimeen asetettu paperikoko ei vastaa paperikasetissa olevan paperin kokoa, tai paperin suunta ei vastaa paperinkokoasetusta. Tai tulostussuunta ei vastaa paperinkokoasetusta tai paperikasetin paperinohjaimet ovat väärissä paikoissa käytettävään paperikokoon nähden.

Toimi seuraavasti tilanteen mukaan:
    Muuta Brotherin paperikokoasetusta

Kuittaa ilmoitus seuraavasti:

Tarkista että tietokoneen käyttämä paperikoko vastaa paperikasetissa olevan paperin kokoa.
    1. Paina Settings(Asetukset).

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Yleiset aset. (General Setup).

3. Paina Yleiset aset..

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Paperikoko (Paper Size).

5. Paina Paperikoko.

6. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä haluttu paperikoko.

7. Paina Home(Home).

Muuta paperikokoasetusta tietokoneesta

Kuittaa ilmoitus seuraavasti:

1. Poista tulostustyö tulostusjonosta.
      Täältä näet miten poistetaan tulostustyö tulostusjonosta.

2. Avaa värikasettikotelon kansi ja sulje se.

Älä paina image, se vain tuo näyttöön vuorotellen aloitusnäytön ja virheilmoituksen, se ei kuittaa virheilmoitusta.
    3. Tarkista ohjelmassa käytettävä paperikoko.

Paperikoko tarkistetaan eri ohjelmissa eri tavalla. Usein ohjelmassa valitaan Tiedosto => Sivun asetukset => Sivukoko (File => Page Setup => Paper Size) kun ohjelmassa on tulostettava dokumentti auki. Tarkista tarvittaessa ohjelman käyttöohjeesta tai ohjelman myyjältä.

Usein ongelma on siinä että tietokoneen käyttämä paperikoko ei vastaa paperikasetissa olevan paperin kokoa. Tässä tilanteessa täytyy aina muuttaa sivukokoa ohjelmasta.
    4. Tarkista että käytettävässä paperikasetissa on oikean kokoista paperia ja paperikasetin paperinohjaimet ovat oikeissa paikoissa paperikoon mukaan.

5. Tulostettaessa voit muuttaa asetuksia myös tulostinohjaimesta.

Asetusten muuttaminen tulostinohjaimesta käy eri tavalla eri käyttöjärjestelmissä. Tulostusikkunassa valitse tulostimen nimen vierestä Ominaisuudet tai Määritykset (Properties tai Preferences).
      • Tulostusmateriaali (Media Type): Valitse tulostusmateriaali. Oikea tulostusmateriaalivalinta varmistaa että tulostin voi käyttää juuri oikean määrän mustetta tälle paperityypille. Tällä tavalla saavutetaan paras tulostuslaatu.

• Paperikoko (Paper Size): Valitse oikea sivukoko. Voit käyttää myös vapaavalintaisia sivukokoja.

(Windows)

image

(Macintosh)

image

image

6. Muuta laitteen paperikokoasetusta.  Täältä näet miten muutetaan paperikokoa ja tulostusmateriaalia Brotherista.

Muuta tulostussuuntaa

Kuittaa ilmoitus seuraavasti:
    1. Poista paperit käsinsyöttöraosta.

2. Aseta paperi käsinsyöttörakoon vaaka-asennossa.

image

3. Odota kunnes näyttöön tulee Käsinsyöttörako valmis (Manual Feed Ready) ja tulostin ei pidä ääntä. (Tähän voi mennä 10 ...15 sekuntia.)

4. Paina kosketusnäytössä OK

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J4110DW, MFC-J4410DW