DCP-J125

Asenna sisäänrakennetut ohjaimet (Windows 8 ja Windows 10)

Windows® 8 mukana toimitetaan Brotherille vakio-ohjaimet (built-in drivers) jotka tukevat perustoimintoja.
Katso täältä mitä toimintoja vakio-ohjaimet tukevat.

HUOMAA: Alla olevat kuvat ovat edustavasta käyttöjärjestelmästä, ja ne voivat poiketa käyttöjärjestelmästäsi.

Vakio-ohjaimien asennus suoritetaan eri tavalla liitännän mukaan.

Vakio-ohjaimen asennus edellyttää internetyhteyden käyttöä.
Jos internetyhteys ei toimi, ja ohjain on tyyppiä joka on ladattava Windows Update-palvelusta, asennus ei toimi oikein.

Sisäänrakennetut ohjaimet, jotka voit asentaa USB-yhteyden kautta, tukevat tulostus- ja skannaus-*1 toimintoja.
Tuetut toiminot ovat erilaisia eri Brother-malleissa.

Asennus suoritetaan kytkemällä Brother tietokoneeseen USB-kaapelilla. Vakio-ohjaimet asennetaan automaattisesti.

Jos ohjain ei asennu automaattisesti, tarkista seuraavat seikat.

• Kytke Brother USB-kaapelilla suoraan tietokoneeseen.
    Välissä ei saa olla USB-hubia tai keskitintä (se saattaa aiheuttaa sen että tietokone ei tunnista laitetta oikein kaapelin kautta).
  • Irroita USB-kaapeli tietokoneesta ja Brotherista ja kytke uudelleen.
  • Sammuta Brother hetkeksi ja käynnistä uudelleen (irroita verkkojohto pistorasiasta, odota hetki ja kytke verkkojohto, älä paina ohjauspaneelin On/Off-nappia).

Laitteen asetukset

Sisäänrakennetuissa ohjaimissa tuetut toiminnot (Windows 8 ja Windows 10)

Sisäänrakennetut Windows 8- ja Windows 10 -ohjaimet tukevat alla kuvattuja perustoimintoja. Tarkemmat tiedot näet vastaavasta Brotherin laiteryhmästä.

Tulostin
Tulostus
USB-liitännällä Verkon kautta
Tarkistus

Lasermonitoimilaitteet/ Laserfaksit
Tulostus Skannaus PC-FAX
USB-liitännällä Verkon kautta USB-liitännällä Verkon kautta
Tarkistus - Tarkistus*1

Huomaa:

*1: Koskee vain Brother-malleja joissa on skanneri.

Mustesuihkumonitoimilaitteet/ Inkjet-FAKSILAITTEET
Tulostus Skannaus PC-FAX Siirrettävä levy
USB-liitännällä Verkon kautta USB-liitännällä Verkon kautta
Tarkistus Tarkistus*1 Tarkistus*2

Huomaa:

*1: Koskee vain Brother-malleja joissa on skanneri.

*2: Vain Brother-mallit jotka tukevat toimintoa.

Asiakirjaskannerit
Skannaus
USB-liitännällä Verkon kautta
Tarkistus

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-130C, DCP-135C, DCP-145C, DCP-150C, DCP-1510, DCP-1512, DCP-165C, DCP-195C, DCP-330C, DCP-350C, DCP-357C, DCP-385C, DCP-4020C, DCP-7010L, DCP-7030, DCP-7040, DCP-7055, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-8070D, DCP-J125, DCP-L2500D, DCP-L2510D, FAX-1820C, FAX-1840C, FAX-2840, HL-1110, HL-1112, HL-2035, HL-2130, HL-2132, HL-2140, HL-2240, HL-2240D, HL-5340D, HL-5440D, HL-L2300D, HL-L2310D, HL-L5000D, MFC-215C, MFC-240C, MFC-250C, MFC-260C, MFC-290C, MFC-3360C, MFC-580, MFC-590, MFC-7320, MFC-9760, MFC-J410