DCP-J125

Skannasin dokumentin ControlCenterillä mutta syntyvän tiedoston koko on liian suuri.

Muuta skannauksen tarkkuuden tai tiedostotyypin (Resolution ja Scan Type) asetuksia.
Asetuksia muutetaan seuraavasti.

Windows-käyttäjät:

1. Avaa ControlCenter: Valitse Windows/start-> (All) Programs ->Brother-> XXX-XXXX (missä XXX-XXXX on mallisi nimi)-> ControlCenterx

control center

ControlCenter käynnistyy ja sen kuvake ilmestyy tehtäväpalkkiin näytön alareunaan kellon vasemmalle puolelle. Kuvake on sininen neliö jossa on kirjaimet CCx.

tasktray_win

2.  Kaksoisnapsauta ControlCenterin kuvaketta tehtäväpalkissa niin ohjelman ikkuna aukeaa.

Macintosh-käyttäjät:

1. Avaa ControlCenter osoittamalla Macintosh HD -> Library -> Printers -> Brother -> Utilities -> ControlCenter -> ControlCenter.app
    ControlCenter käynnistyy ja sen kuvake ilmestyy tehtäväpalkkiin näytön alareunaan kellon vasemmalle puolelle.

tasktray_mac

2. Osoita ControlCenterin kuvaketta tehtäväpalkissa ja osoita Open niin ohjelman ikkuna aukeaa.

<Moderni käyttöliittymä>
    modern
    <Klassinen käyttöliittymä>
    classic

3. Valitse Määritykset -> Skannaa (Configuration -> SCAN) ja valitse skannaustyyppi.

4. Skannaa - asetusikkuna avautuu.

<Windows-käyttäjät>
config_win
<Macintosh-käyttäjät>
config_mac

1. Tarkista asetukset Tarkkuus ja Skannaustyyppi (Resolution ja Scan Type) ja muuta tarvittaessa.

Tarkkuus:
    Millä tarkkuudella skannaus suoritetaan yksikössä pistettä per tuuma (DPI). Mitä suurempi DPI-arvo sitä tarkempi kuvasta tulee mutta samalla skannausaika ja tiedostokoko kasvavat.

Skannaustyyppi:
    Skannataanko väreissä vai mustavalkoisena ja väriskannauksessa miten paljon eri värejä kuvaan otetaan. Mitä enemmän värejä sitä paremmin värit toistuvat, mutta samalla skannausaika ja tiedostokoko kasvavat. Seuraavassa vaihtoehdot suuremmasta pienempään:

*24 bit väri  (suurin tiedostokoko)
    *Harmaasävy
    *Harmaasävy (Error Diffusion)
    *Mustavalkoinen (pienin tiedostokoko)

Muuta ensin skannaustyyppiä niin että skannaat kuvan mustavalkoisena. Jos kuvan ehdottomasti täytyy olla värikuva pienennä silloin tarkkuutta.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-120C, DCP-340CW, DCP-375CW, DCP-540CN, DCP-560CN, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-7010, DCP-7010L, DCP-7040, DCP-7045N, DCP-770CW, DCP-8060, DCP-8065DN, DCP-8070D, DCP-8085DN, DCP-9010CN, DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, DCP-J125, DCP-J315W, DCP-J515W, DCP-J715W, MFC-240C, MFC-260C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-3360C, MFC-425CN, MFC-440CN, MFC-465CN, MFC-490CW, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-5860CN, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-620CN, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-7320, MFC-7420, MFC-7440N, MFC-7820N, MFC-7840W, MFC-820CW, MFC-8370DN, MFC-8440, MFC-845CW, MFC-8460N, MFC-885CW, MFC-8860DN, MFC-8870DW, MFC-8880DN, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9420CN, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW, MFC-990CW, MFC-J410, MFC-J615W