DCP-J125

Kuinka tulostetaan paperin molemmille puolille (Manuaalinen kaksipuolinen tulostus).

Voit tulostaa paperin molemmille puolille manuaalisesti, vaikka Brotherissa ei olisikaan automaattista kaksipuolista tulostusta.

• Jos Brother on kytketty tietokoneeseen, jossa on Windows, silloin kaksipuolinen tulostus valitaan tulostinohjaimesta. Ensin tulostetaan parittomat sivut ja sitten parilliset. Katso VAIHE A: KAKSIPUOLINEN TULOSTUS WINDOWSISTA
  • Jos Brother on kytketty Macintosh-tietokoneeseen, silloin sovellusohjelman tulostusikkunasta (Print Dialog Box) valitaan ensin parittomien sivujen ja sitten parillisten sivujen tulostus. Katso VAIHE B: KAKSIPUOLINEN TULOSTUS Macintoshista

Esim. jos Brother on kytketty tietokoneeseen, jossa on Windows ja tulostetaan 10 sivua 5 arkille, silloin valitaan tulostinohjaimesta tulostettavaksi kaikki sivut joiden sivunumero on pariton käänteisessä järjestyksessä (9, 7, 5, 3, 1), kun tulostus on valmis asetetaan tulosteet taas Brotherin paperikasettiin, valitaan tulostinohjaimesta tulostettavaksi kaikki sivut joiden sivunumero on parillinen normaalijärjestyksessä (2, 4, 6, 8, 10) ja tulostetaan.

VAIHE A: KAKSIPUOLINEN TULOSTUS WINDOWSISTA
Tulosta kaksipuolinen tulostustyö seuraavasti:

1. Avaa tulostinohjainikkuna.
  2. Avaa välilehti Perusasetukset (Basic).
  3. Aseta rasti ruutuun Käänteinen järjestys (REVERSE ORDER).

4. Avaa välilehti Lisäasetukset (ADVANCED).
  5. Valitse Muut tulostusasetukset (OTHER PRINT OPTIONS).

6. Valitse Tulostusjärjestys (PRINT ORDER).
  7. Valitse Tulosta vain parittomat sivut (PRINT ODD PAGES).

8. Valitse OK.
    - Kaikki sivut joiden sivunumero on pariton tulostuvat automaattisesti.

9. Kun Brother on tulostanut kaikki sivut joiden sivunumero on pariton, poista ne ulostulotasolta.
    - Anna sivujen kuivua kunnolla ennen kuin jatkat.

10. Tyhjennä paperikasetti.
    - Älä aseta tulostettuja sivuja tyhjien paperien pinon päälle.

11. Aseta tulostetut sivut paperikasettiin siten että tulostettu puoli osoittaa ylös.
    - Paperipinon täytyy olla tasainen ja reunoiltaan siisti.
    - Jos tuloste on pystyssä, aseta paperit paperikasettiin siten että sivun yläosa tulee kasetin etureunan puolelle.
    - Jos tulostetaan vaakaan, aseta paperit paperikasettiin siten että sivun yläosa tulee kasetin oikean reunan puolelle.

12. Avaa välilehti Perusasetukset (Basic).
  13. Ota pois rasti ruudusta Käänteinen järjestys (REVERSE ORDER).

14. Avaa välilehti Lisäasetukset (ADVANCED).
  15. Valitse Muut tulostusasetukset (OTHER PRINT OPTIONS).
  16. Valitse Tulostusjärjestys (PRINT ORDER).
  17. Valitse Tulosta vain parilliset sivut (PRINT EVEN PAGES).

18. Valitse OK.
    - Brother tulostaa kaikki parilliset sivut parittomien sivujen kääntöpuolelle.

YLEISOHJEITA TULOSTAMISESTA PAPERIN MOLEMMILLE PUOLILLE:

• Ohut paperi voi rypistyä.
  • Jos paperi on käyristynyt, suorista se ja aseta paperikasettiin tai käsinsyöttörakoon. Jos paperi ei oikene, vaihda paperilaatua.
  • Käyristynyt paperi voi aiheuttaa paperinsyöttöongelmia. Poista paperinippu ja suorista se. Jos paperi ei oikene, vaihda paperilaatua

VAIHE B: KAKSIPUOLINEN TULOSTUS Macintoshista
Tulosta kaksipuolinen tulostustyö seuraavasti:

1. Avaa ikkuna Print. (Täältä näet miten pääset ikkunaan Print.)
  2. Valitse alasvetovalikosta Paper Handling.

3. Kohdasta Page Order valitse Reverse. Kohdasta Pages to Print  valitse Even Only (Jos sinulla on Mac OS X 10.2 - 10.4, valitse kohdasta Print valinta Even numbered pages.

image

4. Osoita Print.
    - Brother tulostaa kaikki parilliset sivut.

5. Kun Brother on tulostanut kaikki sivut joiden sivunumero on parillinen, poista ne ulostulotasolta.
    - Anna sivujen kuivua kunnolla ennen kuin jatkat.

6. Aseta tulostetut sivut paperikasettiin siten että tulostettu puoli osoittaa ylös.
    - Paperipinon täytyy olla tasainen ja reunoiltaan siisti.
    - Jos tuloste on pystyssä, aseta paperit paperikasettiin siten että sivun yläosa tulee kasetin etureunan puolelle.
    - Jos tulostetaan vaakaan, aseta paperit paperikasettiin siten että sivun yläosa tulee kasetin oikean reunan puolelle.

7. Valitse alasvetovalikosta Paper Handling.

8. Kohdasta Page Order valitse Normal. Kohdasta Pages to Print  valitse Odd Only (Jos sinulla on Mac OS X 10.2 - 10.4, valitse kohdasta Print valinta Odd numbered pages.).

image

9. Osoita Print.
    - Brother tulostaa kaikki parittomat sivut parillisten sivujen kääntöpuolelle.

YLEISOHJEITA TULOSTAMISESTA PAPERIN MOLEMMILLE PUOLILLE:

• Ohut paperi voi rypistyä.
  • Jos paperi on käyristynyt, suorista se ja aseta paperikasettiin tai käsinsyöttörakoon. Jos paperi ei oikene, vaihda paperilaatua.
  • Käyristynyt paperi voi aiheuttaa paperinsyöttöongelmia. Poista paperinippu ja suorista se. Jos paperi ei oikene, vaihda paperilaatua.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-145C, DCP-165C, DCP-195C, DCP-375CW, DCP-385C, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-J125, DCP-J315W, DCP-J515W, DCP-J715W, MFC-250C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-490CW, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-990CW, MFC-J410, MFC-J615W