DCP-9055CDN

Tukos kasetti 1 / kasetti 2 (Jam Tray 1 / Jam Tray 2)

Näytöllä laitteen paperikasetteja kutsutaan seuraavilla nimillä.

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

Kasetti  Kasetin nimi
 Vakiopaperikasetti  KASETTI 1
 Lisäpaperikasetti  KASETTI 2

Jos näyttöön tulee ilmoitus Tukos kasetti 1 / kasetti 2  toimi seuraavasti:

1. Vedä paperikasetti kokonaan ulos laitteesta.

Tukos kasetti 1:

Image

Tukos kasetti 2:

Image

ÄLÄ kosketa alla olevassa kuvissa varjostettuina merkittyihin osiin. Nämä rullat pyörivät hyvin nopeasti ja ne voivat nipistää sormeasi tai sormi voi tarttua niihin.

Image

2. Vedä juuttunut paperi hitaasti ulos, molemmin käsin.

Image

Kun vedät paperin alaspäin, voit helpommin irrottaa paperin. Jos paperi ei irtoa katso ohjeita UKK-sivulta "Tukos sisällä".

Paperi irtoaa helpommin kun vedät paperia alaspäin.

3. Varmista, että paperimäärä on alle paperin maksimimerkin Image (1). Samalla kun painat vihreitä paperinohjureita säädä ohjureita paperin reunoja myöten. Varmista, että ohjurit ovat tukevasti koloissaan.

Image

4. Aseta paperikasetti takaisin laitteeseen pohjaan asti.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW