DCP-9055CDN

Laitteeseen sopivat lisämuistit?

Laitteessa on 128 Mt vakiomuisti ja yksi lisämuistipaikka. Voit kasvattaa laitteen muistia yhteensä 384 Mt asti lisäämällä yhden SO-DIMM-muistimodulin (Small Outline Dual In-line Memory Module).

Yleisesti ottaen SO-DIMM-muistimodulin tulee täyttää seuraavat ehdot:

• Tyyppi: 144-jalkainen, ulostulo 16-bit
  • CAS Latency: 4
  • Kellotaajuus: 267 MHz (533 Mb/s/jalka) tai suurempi
  • Koko: 64, 128 tai 256 Mt
  • Korkeus: 30.0 mm
  • DRAM tyyppi: DDR2 SDRAM

• Kaikki SO-DIMM-muistimodulit eivät välttämättä toimi tämän laitteen kanssa.
  • Lisätietoja Brother-myyjältäsi.

Vastaavia SO-DIMM-muistimoduleita on saatavana useimmista tietokonekaupoista.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9055CDN, HL-4140CN, HL-4150CDN, HL-4570CDW, HL-4570CDWT, MFC-9460CDN