DCP-9055CDN

Paperi kupruilee tai aaltoilee

Curled or wavy

Tarkista seuraavat seikat.
HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Tarkista tulostusolosuhteet. Korkea lämpötila ja korkea ilmankosteus voivat lisätä paperin käyristymistä.

2. Tarkista että käytetty paperi täyttää tulostusmateriaaleille asetetut vaatimukset. Katso täältä mitä paperilaatuja laitteessa voi käyttää.

3. Nosta  paperinohjain ylös.
    Support flap
  4. Käännä paperinippu ympäri paperikasetissa. Selaa myös paperipino läpi ja käännä paperipinoa 180 astetta paperikasetissa.

5. Valitse tulostinohjaimesta asetus Vähennä paperin käyristymistä (Reduce Paper Curl) kun käytät paperia jota käyttöoppaassa ei suositella.

Windows-tulostinohjaimesta:

1. Avaa Tulostusmääritykset (Printing Preferences). Täältä näet miten pääsee tulostusmäärityksiin.
    2. Valitse välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja sitten Muut tulostusasetukset (Other Print Options).
      Printing Preferences dialog box

3. Napsauta Paranna tulostuslaatua (Improve Print Output) ja sitten Vähennä paperin käyristymistä (Reduce Paper Curl.). Napsauta OK.
      Other Print Options

4. Napsauta Käytä (Apply) => OK.

Windows BR-Script tulostinohjaimesta:

1. Avaa Tulostusmääritykset (Printing Preferences). Täältä näet miten pääsee tulostusmäärityksiin.
    2. Valitse ikkuna Lisäasetukset (Advanced).
    3. Kohdassa Printer Features napsauta Paranna tulostuslaatua (Improve Print Output) ja sitten Vähennä paperin käyristymistä (Reduce Paper Curl.). Napsauta OK.
      Printing Preferences dialog box of BR-Script driver

Mac OS X CUPS tulostinohjaimesta:

1. Avaa ikkuna Print. Katso täältä miten pääsee ikkunaan Print.
    2. Valitse alasvetovalikosta tulostusasetukset (Print Settings). Osoita Lisäasetukset (Advanced) ja sitten Paranna tulostuslaatua (Improve Print Output...).
      Print dialog

3. Valitse Vähennä paperin käyristymistä (Reduce Paper Curl) ja osoita OK.
      Improve Print Output

Mac OS X BR-Script-tulostinohjaimesta:

1. Avaa ikkuna Print. Katso täältä miten pääsee ikkunaan Print.
    2. Valitse alasvetovalikosta Printer Features.
    3. Kohdasta Feature Sets valitse General 2 (Set 3 jos käytössä on Mac OS X 10.4) ja kohdasta Paranna tulostuslaatua (Improve Print Output) valitse Vähennä paperin käyristymistä (Reduce Paper Curl.).
      Print dialog of BR-Script driver

6. Valitse oikea tulostusmateriaali tulostinohjaimesta tai tulostimen ohjauspaneelin Paperityyppi-valinnasta.

Jos ongelma jatkuu, valitse tulostusmateriaaliksi (Media Type) pykälää ohuempi materiaali kuten allaolevassa taulukossa näkyy. Esim. jos valitsit tulostusmateriaaliksi Tavallinen paperi, vaihda siihen Ohut paperi.

Tulostusmateriaalivalinnat

Tavallinen paperi

Kirjekuoret

paksumpi
    Arrow mark
    Arrow mark
    ohuempi

Paksumpi paperi
    Paksu paperi
    Tavallinen paperi
    Ohut paperi

Kuori paksu
    Kirjekuori
    Kuori ohut

7. Värikasetti ja/tai rumpuyksikkö voi olla väärin asennettu. Kokeile asentaa ne uudestaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW