DCP-9045CDN

Miten skannataan kaksipuoleisesti

Kaksipuoleinen skannaus voidaan suorittaa eri tavoilla, katso tarkempia ohjeita allaolevista kappaleista:

CONTROLCENTER-OHJELMALLA
  1. Avaa ControlCenter:

• Windows-käyttäjät: Valitse Start => (All) Programs => Brother => XXX-XXXX => ControlCenter3. Kaksoisnapsauta ControlCenterin kuvaketta tehtäväpalkissa niin ohjelman ikkuna aukeaa.

• Macintosh-käyttäjät: Osoita HD => Library => Printers => Brother => Utilities => ControlCenter => ControlCenter

2. Valitse Määritykset -> Skannaa (Configuration => Scan) => ja valitse skannaustyyppi.

3. Aseta ruksi valintaruutuun Kaksipuolinen skannaus (Duplex (two-sided) Scanning). Voit valita kääntösuunnan seuraavista kahdesta vaihtoehdosta:

• Pitkän reunan sidonta

• Lyhyen reunan sidonta

Windows ControlCenter

Image

Macintosh ControlCenter

Image

4. Osoita OK. Nyt asetus on voimassa aina skannattaessa.

5. ControlCenteristä käytetään skannaustoimintoa seuraavasti:

1. Aseta skannattava dokumentti automaattiseen dokumentinsyöttölaitteeseen (ADS).

2. Kun ControlCenterin ikkuna on auki, valitse se skannaustoiminto jonka asetuksia olet muuttanut.

3. Dokumentti skannataan.

SCAN-NÄPPÄIMELLÄ
  1. Aseta skannattava dokumentti automaattiseen dokumentinsyöttölaitteeseen (ADS).

2. Paina Brotherin SCAN-näppäintä.

3. Vieritä näyttöön nuoli ylös ja alas-näppäimilla skannauksen kohde ja paina OK.

4. Vieritä näyttöön nuoli ylös ja alas-näppäimilla haluttu asetus ja paina OK:

• 1-puolinen

• 2-puolinen (P) reuna (vain ADS)

• 2-puolinen (L) reuna (vain ADS)

5. Skannattaessa sähköpostiin voi tulla kysymys minne skannataan jolloin valitse nuoli ylös ja alas-näppäimilla skannauksen kohde PC ja paina OK.

6. Jos skannauksen kohde on verkossa oleva tietokone, voi tulla kysymys mihin tietokoneeseen skannataan. Valitse kone ja paina OK.

Jos näytössä kysytään tunnussanaa, anna tietokoneen tunnussana 4 numerolla ja paina OK.

7. Paina Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start niin skannaus alkaa.

Molemmat Start-näppäimet toimivat samalla tavalla eikä niillä ole vaikutusta skannauksen värillisyyteen. Se suoritetaanko väri- vai mustavalkoskannaus valitaan ControlCenterin Määrityksistä kohdasta Laitepainike.

OHJELMALLA ScanSoft™ PaperPort™ 11SE (VAIN WINDOWS)
  1. Napsauta Start => (All) Programs => ScanSoft PaperPort 11 => PaperPort.

2. Jos ikkuna Scan or Get Photo ei ole jo näkyvissä ruudun vasemmalla puolella, napsauta File => Scan Or Get Photo. Nyt Scan-ikkuna aukeaa.

3. Kohdassa Scanner: napsauta SELECT.

4. Aukeaa ikkuna jossa on valintaruutu TWAIN jossa täytyy olla ruksi. Alla näet luettelon sinun Brotherillesi saatavista TWAIN-ohjaimista. (esim: TWAIN: TW-BROTHER XXX-XXXX)

5. Napsauta OK. Scan-ikkunan Scanner:-kohdassa pitäisi nyt olla sinun Brotherisi nimi.

6. Voit muuttaa skannaustyypin asetuksia napista Settings.

7. Valintaruuduissa Display Scanner Dialog Box ja Show Capture Assistant täytyy olla ruksi.

8. Aseta skannattava dokumentti automaattiseen dokumentinsyöttölaitteeseen (ADS) ja napsauta SCAN.

9. Ikkunassa "Scanner Setup" voit muuttaa skannausasetuksia.

Kaksipuoleisessa skannauksessa ei voi käyttää sivukokoa Legal.

10. Valintaruudussa Kaksipuolinen skannaus (Duplex (two-sided) Scanning) täytyy olla ruksi. Voit valita jommankumman sidontavaihtoehdon:

• Pitkän reunan sidonta

• Lyhyen reunan sidonta

Image

11. Napsauta START niin skannaus käynnistyy.

12. Kun skannaus on valmis, napsauta CANCEL. Saat seuraavat vaihtoehdot:

• Scan More Pages: Valitse tämä jos haluat samaan työhön useita sivuja.

• Scan Other Side: Valitse tämä jos haluat skannata kaksipuoleisesti ja manuaalisesti dokumentin molemmat puolet.

• Done: Valitse tämä kun skannaus on valmis.

13. Kun skannaus on valmis ikkunaan tulee PaperPortin työpöytä ja skannattu kuva ilmestyy sinne kuvakkeena.

OHJELMALLA Presto! PageManager (VAIN MACINTOSH)
  1. Kaksoisosoita työpöydän Presto! PageManager-kuvaketta niin ikkuna aukeaa.

2. Aseta skannattava dokumentti automaattiseen dokumentinsyöttölaitteeseen (ADS).

3. Osoita Presto-ohjelman toimintoa Acquire.

Image

4. Aseta ruksi valintaruutuun Duplex (two-sided) Scanning. Voit valita jommankumman sidontavaihtoehdon:

• Pitkän reunan sidonta

• Lyhyen reunan sidonta

Image

5. Kun asetukset on tehty, osoita START niin skannaus käynnistyy.

6. Kun skannaus on valmis, osoita CANCEL.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9045CDN, MFC-9840CDW