DCP-9045CDN

Asensin tietokoneeseen käyttöjärjestelmän Windows 7. Kuinka siihen asennetaan "PaperPort™ 11SE"?

"PaperPort™ 11SE" voidaan asentaa Brotherin mukana toimitetulta CD-ROMilta vaikka CD-ROM ei tue tätä Windowsin versiota. Toimi kuten kohdissa 1, 2 ja 3 esitetään koko "PaperPort™ 11SE" asentamiseksi.

Ohjelmiston "PaperPort™ 11SE" asentamisessa on kolme vaihetta. Ohjelmisto tarvitsee toimiakseen 3 erikseen asennettavaa ohjelmaa: PaperPort, Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (tietokoneen mukaan) ja PaperPort Image Printer.

Vaihe 1: Asenna PaperPort

1. Aseta CD-ROM tietokoneen CD-ROM-asemaan. Jos asennusohjelman ikkuna avautuu automaattisesti, sulje ikkuna.

2. Valitse Start ja sitten Computer.

computer

3. Napsauta kuvaketta CD-ROM oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Open.

open

4. Avaa kansio ppport ja siellä oleva kansio PaperPort. Kaksoisnapsauta nimeä setup.exe.

setup.exe

5. Asennus käynnistyy. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

- DCP-9040CN, DCP-9045CDN, MFC-9440CN, MFC-9840CDW käyttäjät:
Älä suorita vaihetta 2. Siirry suoraan vaiheeseen 3.

- Muiden mallien käyttäjät:
Jatka vaiheesta 2 ohjeiden mukaan.

Vaihe 2: Asenna Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package

Asennus suoritetaan eri tavalla eri Windows 7 versioissa. Seuraavassa on esitetty asennusmenettely molemmille Windows 7 versioille.

[HUOM]
Jos et tiedä kumpi Windows 7 on käytössä, 32-bittinen tai 64-bittinen, katso täältä ohjeet miten tarkastan Windows 7 version.

[32 bit versiolle]

1. Avaa kansio Utilities. Kaksoisnapsauta nimeä vcredist_x86.exe.

vcredist_x86.exe

2. Ikkuna avautuu. Ikkuna sulkeutuu kun asennus on valmis.

window

[64 bit versiolle]

1. Avaa kansio Utilities. Kaksoisnapsauta nimeä vcredist_x86.exe.

vcredist_x86.exe

2. Ikkuna avautuu. Ikkuna sulkeutuu kun asennus on valmis.

window

3. Avaa kansio System64. Kaksoisnapsauta nimeä vcredist_x64.exe.

vcredist_x64.exe

4. Ikkuna avautuu. Ikkuna sulkeutuu kun asennus on valmis.

window

Vaihe 3: Asenna PaperPort Image Printer

Asennus suoritetaan eri tavalla eri Windows 7 versioissa. Seuraavassa on esitetty asennusmenettely molemmille Windows 7 versioille.

[HUOM]
Jos et tiedä kumpi Windows 7 on käytössä, 32-bittinen tai 64-bittinen, katso täältä ohjeet miten tarkastan Windows 7 version.

[32 bit versiolle]

1. Siirry kansioon PaperPort. Avaa kansio PrinterDriver ja sieltä kansio system32.

2. Kaksoisnapsauta nimeä setup.exe.

setup.exe

3. Asennus käynnistyy. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

[64 bit versiolle]

1. Siirry kansioon PaperPort. Avaa kansio PrinterDriver ja sieltä kansio system64.

2. Kaksoisnapsauta nimeä setup.exe.

setup.exe

3. Asennus käynnistyy. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7030, DCP-7040, DCP-7045N, DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, MFC-7320, MFC-7440N, MFC-7840W, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW