DCP-9045CDN

Kuinka asetetaan kelloaika ja päivämäärä?

Kelloaika ja päivämäärä asetetaan seuraavasti:

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä tai numeronäppäimillä Laitetiedot (Machine Info) ja paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä tai numeronäppäimillä Pvm&Aika (Date&Time) ja sitten OK.
  4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä tai numeronäppäimillä taas Pvm&Aika (Date&Time) ja sitten OK. (Tätä vaihetta ei tehdä kaikissa malleissa.)
  5. Näytössä pyydetään antamaan vuosi. Anna vuosiluvun kaksi viimeistä numeroa numeronäppäimillä
    (esim. jos nyt on 2009 anna 0 9) ja paina OK.
  6. Näytössä pyydetään antamaan kuukausi. Anna kuukausi numeronäppäimillä kahdella numerolla (esim. jos on syyskuu, anna 0 9) ja paina OK.
  7. Näytössä pyydetään antamaan päivä. Anna päivämäärä numeronäppäimillä kahdella numerolla (esim jos nyt on 6. päivä anna 0 6) ja paina OK. .
  8. Tee jompikumpi :

• Jos näytössä pyydetään päivämäärän jälkeen kelloaikaa:
      Anna kelloaika 24-tuntisen kellon mukaan (esim. jos kello on 3:25 iltapäivällä, anna 1, 5, 2, 5) ja paina OK.

• Jos näytössä pyydetään päivämäärän jälkeen "12 or 24? "
      Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä 12h clock tai 24h Clock ja paina OK.

Kun valitset 12h clock,  näytössä kysytään "AM or PM?".
      Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä AM tai PM ja paina OK.

9. Paina ohjauspaneelin näppäintä Stop/Exit.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8085DN, DCP-8110DN, DCP-9045CDN, DCP-9055CDN