DCP-9020CDW

Tärkeää tietoa Brotherin pääsyvalvonnasta verkkoympäristössä

Huomioitavaa otettaessa käyttöön Brotherin pääsyvalvonta verkkoympäristössä

Emme suosittele yhdistämään Brotheria suoraan internettiin. Tarkista seuraavat seikat jotta suojaat Brotherin luvattomalta käytöltä verkkoympäristössä:

1. Ota käyttöön palomuuri Brotherin ja internetin välillä kuten kuvassa näkyy:

Internet connection image

2. Pääsääntöisesti Brotherin pääsyvalvonta hoituu siten että internetyhteyden tarjoaja (ISP, Internet Service Provider) antaa verkkosi käyttöön joukon yksityisiä IP-osoitteita ja Brotherin osoite on yksi näistä.

Tarkista onko Brotherin IP-osoite yksityisosoite:

1. Tulosta raportti Käyttäjän asetukset tai Verkkoasetukset. Täältä näet miten tulostetaan Verkkoasetusluettelo.

2. Tarkista että raportissa näkyvä IP-osoite on jollakin seuraavista osoitealueista:

Check the IP address is within the range

Ohjeita Brotherin tietoturvan parantamisesta verkkoympäristössä

Brotherin osoitekirja, faxasetukset ja vastaavat tiedot tulisi suojata salasanalla.

Salasana asetetaan seuraavasti:

HUOM: Kuvat on otettu tietystä saman sarjan mallista ja ne voivat olla erinäköisiä eri malleissa ja eri käyttöjärjestelmissä.

1. Kirjoita selaimeen ”http://laitteen IP-osoite/” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

so. http://192.168.1.2

2. Ikkunassa ylhäällä vasemmalla pitäisi näkyä Brother-mallin nimi. Napsauta kohtaa Please configure the password>>.

Click on "Please configure the password"

3. Kirjoita salasana ja korjaa tarvittaessa ja napsauta Submit. Suosittelemme käyttämään vahvaa salasanaa.

Enter or confirm new password

Huomioitavaa Brotherin muistikorttiaseman käytöstä

Jos samalla Brother-laitteella on useita käyttäjiä, älä jätä muistikorttia muistikorttiasemaan. Kaikki voivat lukea asemassa olevaa korttia. Poista kortti käytön jälkeen.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, DCP-J4110DW, DCP-J4120DW, HL-3140CW, HL-3170CDW, MFC-9330CDW, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4620DW, MFC-J4625DW, MFC-J4710DW, MFC-J5320DW, MFC-J5620DW, MFC-J5625DW, MFC-J5720DW, MFC-J5910DW, MFC-J5920DW, MFC-J6510DW, MFC-J6520DW, MFC-J6710DW, MFC-J6720DW, MFC-J6910DW, MFC-J6920DW, MFC-J6925DW