DCP-9020CDW

Tilanäytössä lukee "Offline".

Tilan valvonta offline-tilassa

Tarkista, voitko tulostaa tietokoneesta.

> Jos tulostaminen ei onnistu, napsauta tätä.
> Jos voit tulostaa, napsauta tätä.

Jos tulostaminen tietokoneesta ei onnistu...

Jos et voi tulostaa, toimi seuraavasti käytettävän liitännän mukaan.

Jos voit tulostaa tietokoneesta...

Tarkista tapaukseesi sopiva ratkaisu.

(Windows)

(Mac)

(Windows)

VAIHE A: Tarkista että Status Monitor ilmoittaa oikean Brother-tulostimen tiedot.

Status Monitor voi ilmoittaa vain sellaisen tulostimen tiedot jolle on asennettu tulostinohjain ja jonka nimi näkyy Status Monitorin ikkunan kohdassa Seurattava laite tai Näytettävä laite ("Device to Monitor" tai "Device to Display"). Etsi oikea tulostinohjain ja tarkista Status Monitorin asetukset seuraavasti.

Vaihe I: Etsi oikea tulostinohjain.

Jos olet muuttanut Brother-laitteeseen liitetyn tietokoneen USB-porttia tai olet asentanut tulostinohjaimen useita kertoja,voi syntyä Brotherin tulostinohjaimen kopio. Tässä tilanteessa jotkin tulostinohjaimet toimivat, toiset eivät ehkä toimi. Jos haluat tulostaa asiakirjoja, valitse toimiva tulostinohjain. Kun löydät toimivan ohjaimen poista muut kopiot.

Kopioi-kuvake

Vie hiirikohdistin tulostinkuvakkeen päälle niin kohta ilmestyy tulostinohjaimen tila näkyviin.

Valmis

Jos tila on Valmis, tulostinohjain toimii. Valitse tämä tulostinohjain, kun tulostat asiakirjoja.
Jos haluat aina tulostaa tästä tulostimesta, napsauta hiiren kakkospainikkeella laitteen kuvaketta ja valitse Aseta oletustulostimeksi. Tulostimen kuvakkeeseen ilmestyy ruksi. Kun tulostat seuraavan kerran, tämä tulostinohjain valitaan automaattisesti.

Oletustulostin

Vaihe II: Tarkista Device to Monitor (seurattava laite) -asetus.

1. Napsauta tehtävärivin Status Monitor-kuvaketta oikealla hiirennäppäimellä ja sitten Seurattava laite (Device to Monitor).

Kuva

2. Näet asennetut Brother-tulostinohjaimet. Jos olet asentanut useampia Brothereita tai useampia versioita samasta tulostinohjaimesta, näet useampia Brother-tulostinohjaimia.

Tarkista Brother-tulostinohjaimet ja ota ruksi pois kaikista ohjaimista, jotka eivät ole käytössä vaiheessa A-I.

Kuva

3. Napsauta OK. Nyt alat saamaan tilailmoituksia, kuten väri tai paperi loppu.

Jos valitsit vain yhden ohjaimen kohdassa 2, jatka vaiheesta B.

Jos valitsit useampia ohjaimia kohdassa 2 jotta voisit tarkkailla useampia Brother-laitteita, voit valita minkä laitteen tila on koko ajan näkyvissä, muista näytetään vain vikailmoitukset. Siirry vaiheeseen III.

Vaihe III: Tarkista Device to Display (Näytettävä laite) -asetus.

1. Napsauta tehtävärivin Status Monitor-kuvaketta oikealla hiirennäppäimellä ja sitten Näytettävä laite (Device to Display).

Kuva

2. Valitse sen tulostimen ohjain jonka tilaa (kuten Valmis ja Offline) pitää seurata silloin kun virhetilanteita ei ole.
    Kuva

3. Napsauta OK. Tarkista että vaiheessa 2 valitun laitteen virta on päällä ja jatka vaiheesta B.

VAIHE B: Tarkista tilanäytössä näkyvät tiedot.

Tarkista Status Monitorin ilmoittamat tiedot.

Jos se ilmoittaa vielä "Offline", käynnistä Status Monitor uudestaan kuten alla esitetään ja tarkista Status Monitorin ilmoittamat tiedot.

• Jos Brother on liitetty tietokoneeseen verkkoliitännällä, jatka vaiheesta C.
  • Jos Brother on liitetty tietokoneeseen USB-liitännällä, jatka vaiheesta D.

VAIHE C: Tietoturvaohjelmiston tarkistaminen (vain verkkokäyttäjät)

Jos käytät Brotheria verkkoliitännällä, tietoturvaohjelmat voivat estää Status Monitoria saamasta oikeata tietoa Brotherista.

Tarkista että tietoturvaohjelmat eivät estä Status Monitorin yhteyttä tulostimeen. Tietoturvaohjelma voi viitata  Status Monitoriin alla olevilla nimillä.

• BrMfimon.exe
  • Brother Status Monitor (Network)
  • Brother Status Monitor Application
  • BrStMonW.exe

Tietoturvaohjelman asetusten muuttaminen on selitetty ohjelman käyttöoppaassa, tai ota yhteyttä ohjelman toimittajaan.

Jos tämä ei auta, jatka vaiheesta D.

VAIHE D: Asenna Status Monitor uudelleen

Status Monitor -sovelluksessa voi olla ongelmia.

Siirry tukisivustollamme osioon Ladattavat tiedostot ja lataa "Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti" johon sisältyy Status Monitor, ja asenna se.

Katso täältä miten ladataan "Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti" tukisivustostamme osiosta Ladattavat tiedostot.

(Mac)

Status Monitor -sovelluksessa voi olla ongelmia.

Siirry tukisivustollamme osioon Ladattavat tiedostot ja lataa "Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti" johon sisältyy Status Monitor, ja asenna se.
Katso täältä miten ladataan "Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti" tukisivustostamme osiosta Ladattavat tiedostot.

Jos sinun mallillesi ei ole saatavana Täydellistä ohjelmistopakettia, valitse Tulostinohjain tai CUPS-Tulostinohjain, siihen sisältyy Status Monitor.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-375CW, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-7045N, DCP-7055W, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-8085DN, DCP-8110DN, DCP-8250DN, DCP-9010CN, DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, DCP-J132W, DCP-J140W, DCP-J152W, DCP-J315W, DCP-J4110DW, DCP-J4120DW, DCP-J515W, DCP-J525W, DCP-J552DW, DCP-J715W, DCP-J725DW, DCP-J752DW, DCP-J925DW, HL-3140CW, HL-3170CDW, HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW, HL-4140CN, HL-4150CDN, HL-4570CDW, HL-4570CDWT, HL-5450DN, HL-5450DNT, HL-5470DW, HL-6180DW, HL-6180DWT, HL-S7000DN, MFC-295CN, MFC-490CW, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-7360N, MFC-7440N, MFC-7460DN, MFC-7840W, MFC-7860DW, MFC-8370DN, MFC-8510DN, MFC-8880DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9330CDW, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9460CDN, MFC-9840CDW, MFC-990CW, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4620DW, MFC-J4625DW, MFC-J470DW, MFC-J4710DW, MFC-J5320DW, MFC-J5620DW, MFC-J5625DW, MFC-J5720DW, MFC-J5910DW, MFC-J5920DW, MFC-J615W, MFC-J625DW, MFC-J650DW, MFC-J6510DW, MFC-J6520DW, MFC-J6710DW, MFC-J6720DW, MFC-J6910DW, MFC-J6920DW, MFC-J6925DW