DCP-9020CDW

Miten skannataan useita sivuja yhteen tiedostoon kun oletusarvona jokainen sivu talletetaan omaan tiedostoonsa.

Jotta voisit skannata useita sivuja yhteen tiedostoon, sinun täytyy asettaa skannausohjelma käyttämään tiedostotyyppiä joka tukee monisivuista tiedontalletusta.

• TIFF Multi-Page (*.tif)
  • PDF (*pdf)
  • High Compression PDF (*.pdf) *1
  • Secure PDF (*.pdf)
  • Hakukelpoinen PDF (*.pdf)
  • XML Paper Specification (*.xps) *2

*1: Tiedostomuodon High Compression PDF käyttö edellyttää että skannaat tarkkuudella 300 x 300 dpi ja skannaustyyppi on Harmaasävy (True Grey) tai 24-bittiset värit.

*2: Tuettu Windows Vista tai uudemmissa käyttöjärjestelmissä, tai käytettäessä sovellusohjelmaa joka tukee XML Paper Specification-tiedostoja.

Skannattaessa voit syöttää alkuperäiset joko automaattisesta dokumentinsyöttölaitteesta tai valotustasolta:

Skannaus automaattisesta dokumentinsyöttölaitteesta (ADS)

Eri ControlCenterin käyttöliittymillä skannaus suoritetaan eri tavalla:

HUOM: Kuvat esittävät tietyn mallin ohjelman ikkunoita jotka voivat olla erinäköisiä kuin sinun Brotherissasi.

<Miten skannataan ControlCenter4 Windows-version Perustilassa>

1. Aseta skannattava dokumentti dokumentinsyöttölaitteeseen yläreuna ensin.
  2. Valitse välilehti Scan.
  3. Valitse Asiakirjan tyyppi ja Skannauskoko (Document Type ja Scan Size).
  4. Napsauta Scan niin skannaus käynnistyy.

Scan tab

5. Skannattu kuva näkyy ikkunassa. Voit muokata kuvaa tarvittaessa.
  6. Valitse Save tai Send E-mail.

Save or Send E-mail

7. Ikkunassa voit tehdä asetuksia. Kohdassa Tiedostotyyppi (File Type) valitse tiedostomuoto joka sallii monisivuisen dokumentin tallettamisen samaan tiedostoon ja sitten OK. (Täältä näet tiedostotyypit jotka tukevat monisivuista tiedontalletusta.)

Settings dialog

* Ikkuna voi olla erinäköinen riippuen siitä mitä valitsit kohdassa 6.

<Miten skannataan ControlCenter4 Windows-version Edistyneessä tilassa>

1. Aseta skannattava dokumentti dokumentinsyöttölaitteeseen yläreuna ensin.
  2. Valitse välilehti Scan ja sitten skannaustyyppi (kuvaksi, sähköpostiin tai tiedostoon, Image, E-mail, tai File).

Scan tab

3. Skannausasetusikkuna avautuu.

1. Ikkunassa voit tehdä asetuksia. Kohdassa Tiedostotyyppi (File Type) valitse tiedostomuoto joka sallii monisivuisen dokumentin tallettamisen samaan tiedostoon. (Täältä näet tiedostotyypit jotka tukevat monisivuista tiedontalletusta.)
    2. Valitse ruutu Jatkuva skannaus (Continuous Scanning). (Tätä valintaa käytettäessä voit skannata samalla kertaa enemmän sivuja kuin arkinsyöttölaitteeseen mahtuu.)
    3. Napsauta Scan niin skannaus käynnistyy.

Scan to file setting

* Ikkuna voi olla erinäköinen riippuen siitä mitä valitsit kohdassa 2.

<Miten skannataan ControlCenter2 Macintosh-versiosta>

1. Aseta skannattava dokumentti dokumentinsyöttölaitteeseen (ADS).
  2. Valitse välilehti Scan ja osoita skannaustyyppiä (kuvaksi, sähköpostiin tai tiedostoon, Image, E-mail, tai File).

Scan tab

3. Skannausasetusikkuna avautuu.

1. Kohdassa Tiedostotyyppi (File Type) valitse tiedostomuoto joka sallii monisivuisen dokumentin tallettamisen samaan tiedostoon. (Täältä näet tiedostotyypit jotka tukevat monisivuista tiedontalletusta.)
    2. Valitse ruutu Jatkuva skannaus (Continuous Scanning). (Tätä valintaa käytettäessä voit skannata samalla kertaa enemmän sivuja kuin arkinsyöttölaitteeseen mahtuu.)
    3. Osoita Start Scanning niin skannaus käynnistyy.

Scan to file setting

* Ikkuna voi olla erinäköinen riippuen siitä mitä valitsit kohdassa 2.

Skannaus valotustasolta

Eri ControlCenterin käyttöliittymillä skannaus suoritetaan eri tavalla:

HUOM: Kuvat esittävät tietyn mallin ohjelman ikkunoita jotka voivat olla erinäköisiä kuin sinun Brotherissasi.

<Miten skannataan ControlCenter4 Windows-version Perustilassa>

1. Avaa dokumenttikansi.
  2. Aseta dokumentti kuvapuoli alaspäin valotustasolle ja sulje kansi.
  3. Valitse välilehti Scan.
  4. Kohdasta Asiakirjan tyyppi valitse Mukautettu (Custom) ja valitse Skannauskoko (Scan Size).
  5. Valitse Mukautetut asetukset (Custom Settings).

Custom Settings

6. Avautuu ikkuna Custom Scan Settings. Valintaruutu Jatkuva skannaus (Continuous Scanning) pitää olla valittuna ja sitten valitse OK.

Custom Scan Settings

7. Napsauta Scan niin skannaus käynnistyy.

Scan

8. Kun skannaus on valmis, kysytään haluatko skannata useampia sivuja. Jos haluat, aseta seuraava sivu valotustasolle ja valitse Continue. Kun skannaus on valmis, valitse Finish.

Continue or finish

9. Skannattu kuva näkyy ikkunassa. Voit muokata kuvaa tarvittaessa toimintonäppäimillä.
  10. Valitse Save tai Send E-mail.

Custom Scan Settings

11. Skannausasetusikkuna avautuu. Kohdassa Tiedostotyyppi (File Type) valitse tiedostomuoto, joka sallii monisivuisen dokumentin tallettamisen samaan tiedostoon ja sitten OK. (Täältä näet tiedostotyypit jotka tukevat monisivuista tiedontalletusta.)

Settings dialog

* Ikkuna voi olla erinäköinen riippuen siitä mitä valitsit kohdassa 10.

<Miten skannataan ControlCenter4 Windows-version Edistyneessä tilassa>

1. Avaa dokumenttikansi.
  2. Aseta dokumentti kuvapuoli alaspäin valotustasolle ja sulje kansi.
  3. Valitse välilehti Scan ja sitten skannaustyyppi (kuvaksi, sähköpostiin tai tiedostoon, Image, E-mail, tai File).

Scan tab

4. Skannausasetusikkuna avautuu.

1. Kohdassa Tiedostotyyppi (File Type) valitse tiedostomuoto, joka sallii monisivuisen dokumentin tallettamisen samaan tiedostoon. (Täältä näet tiedostotyypit jotka tukevat monisivuista tiedontalletusta.)
    2. Valintaruutu Jatkuva skannaus (Continuous Scanning) pitää olla valittuna.
    3. Napsauta Scan niin skannaus käynnistyy.

Scan to file setting

* Ikkuna voi olla erinäköinen riippuen siitä mitä valitsit kohdassa 3.

5. Kun skannaus on valmis, kysytään haluatko skannata useampia sivuja. Jos haluat, aseta seuraava sivu valotustasolle ja valitse Continue. Kun skannaus on valmis, valitse Finish.

Continue or finish

<Miten skannataan ControlCenter2 Macintosh-versiolla>

1. Avaa dokumenttikansi.
  2. Aseta dokumentti kuvapuoli alaspäin valotustasolle ja sulje kansi.
  3. Valitse välilehti Scan ja sitten skannaustyyppi (kuvaksi, sähköpostiin tai tiedostoon, Image, E-mail, tai File).

FBCC2Step3

4. Skannausasetusikkuna avautuu.

1. Kohdassa Tiedostotyyppi (File Type) valitse tiedostomuoto, joka sallii monisivuisen dokumentin tallettamisen samaan tiedostoon. (Täältä näet tiedostotyypit jotka tukevat monisivuista tiedontalletusta.)
    2. Valintaruutu Jatkuva skannaus (Continuous Scanning) pitää olla valittuna.
    3. Osoita Start Scanning niin skannaus käynnistyy.

FBCC2Step4

* Ikkuna voi olla erinäköinen riippuen siitä mitä valitsit kohdassa 3.

5. Kun skannaus on valmis, kysytään haluatko skannata useampia sivuja. Jos haluat, aseta seuraava sivu valotustasolle ja valitse Continue. Kun skannaus on valmis, valitse Finish.

CC2ContinuousScan

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, MFC-9330CDW, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4710DW