DCP-9020CDW

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

LED-pään puhdistaminen

Toimi seuraavasti pakkausta purettaessa.

HUOM: Ohjeen kuvat esittävät yhtä tämän sarjan laitetta joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.
 

  1. Sammuta tulostin painamalla virtanappia Power Key pitkään.

     
  2. Avaa yläkansi niin että se lukittuu yläasentoonsa.

    Open top cover
     
  3. Pyyhi LED-päiden ikkunoita(1) kuivalla nukkaamattomalla kankaalla. Varo ettet kosketa LED-päiden (1) ikkunoita sormillasi.

    Wipe LED heads
     
  4. Sulje laitteen yläkansi.
     
  5. Käynnistä laite.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, MFC-9330CDW

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva tieto on sinulle?

Vaihe 2: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?

Huomaathan, että tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan palautteen antamiseen.