DCP-9020CDW

Tulosteen värit eivät ole odotusten mukaiset

Tarkista seuraavat seikat:

HUOM: Ohjeen kuvissa näkyy yksi tämän sarjan laitteista joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Ehdotamme, että käytät suositeltuja papereita, jotta saat parhaan tulostuslaadun. Tarkista, että käytät suositusten mukaista paperia. Täältä näet tulostusmateriaalivaatimukset.

2. Jokin rumpuyksiköistä tai värikaseteista voi olla väärin asennettu. Tarkista, että rumpuyksikkö ja värikasetti on asennettu oikein.

3. Tee värikalibrointi. Kalibrointi lisää väritiheyttä. Täältä näet miten kalibrointi suoritetaan.

4. Suorita värirekisteröinti, se saa kaikki värit kohdistumaan automaattisesti oikein. Täältä näet miten automaattinen rekisteröinti suoritetaan.

5. Muuta kopioinnin värintiheyttä ja kontrastia jos kyse on kopioinnista. Täältä näet miten muutetaan värintiheyttä ja kontrastia.

6. Tarkista että värijauheen säästötoiminto on pois päältä ohjauspaneelista tai tulostinohjaimesta. Värijauheen säästötoiminto tekee tulosteista haaleampia. Täältä näet miten värijauheen säästötoiminnon saa päälle.

7. Jos tämä ei auta, ota asetus Paranna harmaasävyä ("Improve Gray Color") pois päältä.

(Windows-tulostinohjain)
    1. Avaa Tulostusmääritykset. Täältä näet miten avataan Tulostusmääritykset (Printing Preferences).
    2. Kohdasta Document Type valitse Manual.
    3. Valitse Settings....
    4. Ota ruksi pois kohdasta Paranna harmaasävyä ("Improve Gray Color") ja napsauta OK.

Settings of Windows printer driver

5. Napsauta OK.

(Windows BR-Script-tulostinohjain) (ei kaikissa malleissa)
    1. Avaa Tulostusmääritykset. Täältä näet miten avataan Tulostusmääritykset (Printing Preferences).
    2. Valitse Lisäasetukset (Advanced...).
    3. Kohdassa Printer Features aseta Improve Gray Color asentoon Off, valitse OK.

Printing Preferences of Windows BR-Script driver

4. Napsauta OK.

(Mac OS X CUPS-tulostinohjain)
    1. Avaa ikkuna Print. Täältä näet miten pääsee ikkunaan Print.
    2. Valitse alasvetovalikosta Color Settings ja seuraavasta valikosta Advanced Color Settings.
    3. Ota ruksi pois kohdasta Improve Gray Color.

Print dialog of Mac OS X CUPS printer driver

(Mac OS X BR-Script-tulostinohjain) (ei kaikissa malleissa)
    1. Avaa ikkuna Print. Täältä näet miten pääsee ikkunaan Print.
    2. Valitse alasvetovalikosta Printer Features ja seuraavasta valikosta kohdasta Feature Sets valitse General 1 tai General 2.
    3. Kohdasta Improve Gray Color valitse Off.

Print dialog of Mac OS X BR-Script printer driver

Jos mustan tulostuslaatu ei ole toivottu, valitse valintaruutu Enhance Black Printing.

(Windows-tulostinohjain)
    1. Avaa Tulostusmääritykset Täältä näet miten avataan Tulostusmääritykset (Printing Preferences).
    2. Kohdasta Document Type valitse Manual.
    3. Valitse Settings....
    4. Valitse valintaruutu Enhance Black Printing ja sitten OK.

Settings of Windows printer driver

5. Napsauta OK.

(Windows BR-Script-tulostinohjain) (ei kaikissa malleissa)
    1.  Avaa Tulostusmääritykset Täältä näet miten avataan Tulostusmääritykset (Printing Preferences).
    2. Valitse Lisäasetukset (Advanced...).
    3. Kohdan Printer Features asetus Enhance Black Printing pannaan asentoon On, valitse OK.

Printing Preferences of Windows BR-Script driver

4. Napsauta OK.

(Mac OS X CUPS-tulostinohjain)
    1. Avaa ikkuna Print. Täältä näet miten pääsee ikkunaan Print.
    2. Valitse alasvetovalikosta Color Settings ja seuraavasta valikosta Advanced Color Settings.
    3. Valitse valintaruutu Enhance Black Printing.

Print dialog of Mac OS X CUPS printer driver

(Mac OS X BR-Script-tulostinohjain) (ei kaikissa malleissa)
    1. Avaa ikkuna Print. Täältä näet miten pääsee ikkunaan Print.
    2. Valitse alasvetovalikosta Printer Features ja seuraavasta valikosta kohdasta Feature Sets valitse General 1 tai General 2.
    3. Valitse valintaruutu Enhance Black Printing.

Print dialog of Mac OS X BR-Script printer driver

8. Värikasetti voi olla vaurioitunut. Vaihda värikasetti seuraavasti:

1. Lataa täältä tulostuslaadun testisivu ja tulosta se. [11 Kt / PDF]
    2. Vertaa tulostuslaatua näytössä näkyvään kuvaan niin näet mikä väri ei tulostu oikein.
    3. Vaihda värikasetti. Täältä näet asennusohjeet.

9. Rumpuyksikkö voi olla vaurioitunut. Katso minkä värin rumpu ei tuota kunnollista jälkeä käyttäen vaiheessa 7 tulostettua sivua, asenna uusi rumpu. Täältä näet miten rumpuyksikkö vaihdetaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, MFC-9330CDW