DCP-9020CDW

Tukos 2-puol.

Kun näyttöön tulee ilmoitus Tukos 2-puol (Jam 2-sided), paperi juuttui dupleksiyksikön sisälle tai kiinnitysyksikköön. Toimi seuraavasti:

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Anna laitteen olla virta päällä käyttämättä 10 minuuttia, jotta sen sisällä oleva tuuletin jäähdyttää laitteen erittäin kuumat sisäosat.

2. Vedä paperikasetti kokonaan ulos laitteesta.

Pull out paper tray

3. Varmista, että kiinni juuttunut paperi ei jää laitteen alle staattisen sähkön vaikutuksesta.

Check remaining jammed paper

4. Jos paperi ei ole jäänyt kiinni laitteen sisälle, tarkista paperikasetin alta.

Check underneath paper tray

5. Jos paperi ei ole jäänyt paperikasettiin, avaa takakansi.

Open back cover

6. Vedä juuttunut paperi varovasti ulos laitteen takaosasta pitämällä paperista kiinni molemmin käsin.

Pull out jammed paper

7. Avaa yläkansi niin että se lukittuu yläasentoonsa.

8. Aseta paperikasetti takaisin laitteeseen.

Tarkista että käytetty paperi täyttää tulostusmateriaaleille asetetut vaatimukset, jotta kaksipuolinen tulostus toimisi ilman paperitukoksia.
<Suositellut paperityypit>

Tulostuspaperityypit:
Tavallinen paperi, ohut paperi, kierrätyspaperi

Paperin paino:
60 - - - 105 g/m2

Sivukoot:
Letter*3, Legal*1, *3, Folio*1, *2, *3, A4*3

*1: Kaikissa maissa sivukoko Legal tai Folio ei ole käytettävissä.
*2: Foliokoko on 215.9 x 330.2 mm
*3: Letter, Legal ja Folio maissa USA/ Kanada/ Latinalainen Amerikka, muut maat: A4.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, MFC-9330CDW