DCP-9020CDW

Tukos sisällä

Toimi seuraavasti Tukos sisällä ("Jam Inside")-ilmoituksen tullessa.

HUOM: Ohjeen kuvat esittävät yhtä tämän sarjan laitetta joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Anna laitteen olla virta päällä käyttämättä 10 minuuttia, jotta sen sisällä oleva tuuletin jäähdyttää laitteen erittäin kuumat sisäosat.

2. Avaa yläkansi niin että se lukittuu yläasentoonsa.

Open top cover

3. Vedä kaikki neljä värikasetti-rumpuyksikköyhdistelmää ulos.

Take out toner and drum

4. Vedä juuttunut paperi hitaasti ulos molemmin käsin.

Pull out paper

5. Aseta värikasetti-rumpuyksikköyhdistelmät takaisin tulostimeen. Katso että värikasetin väri ja laitteessa oleva värillinen tarra vastaavat toisiaan.

Put in toner and drum

Toner color match

6. Sulje laitteen yläkansi.

Jos sammutat laitteen virran paperitukoksen aikana, laite ei tulosta kaikkia tietokoneesta siirrettyjä tietoja. Ennen kuin sammutat laitteen, peruuta tulostustyö tietokoneessa.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, MFC-9330CDW