DCP-9015CDW

Verkkoasetusten raportin tulostus

Verkkoasetusraporttiin tulostuvat kaikki verkon voimassa olevat asetukset, myös verkon tulostuspalvelimen asetukset.

1. Paina SettingsAsetukset (Settings).
  2. Paina Kaikki asetukset (All Settings).
  3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Tulosta rap.(Print Reports).
  4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Verkkoasetukset (Network Configuration).
  5. Paina OK.

Jos verkkoasetusraportissa IP-osoite on arvoltaan 0.0.0.0, odota yksi minuutti ja yritä uudelleen.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, DCP-J552DW, DCP-J562DW, DCP-J752DW, DCP-J785DW, DCP-L8400CDN, DCP-L8450CDW, MFC-9330CDW, MFC-J650DW, MFC-J6520DW, MFC-J6720DW, MFC-J680DW, MFC-J6920DW, MFC-J6925DW, MFC-J985DW, MFC-L8650CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L9550CDW(T)