DCP-9010CN

Windows in Brother-tulostinohjaimen ikkunoiden tekstit ovat vieraskielisiä. Miten ne saa suomenkielisiksi?

Tulostinohjaimen kielen muuttaminen edellyttää vanhan ohjaimen poistamista ja uuden asentamista. Tarkista ensin mallin kotisivulta onko siihen saatavana suomenkielinen juuri sinun Windows-versioosi sopiva tulostinohjain. Seuraavassa neuvotaan miten ohjain poistetaan jotta uusi voidaan asentaa.

1. Tee tilapäiskansio kiintolevylle, esim. c:\brodnt, johon tallentaa ladattava itsepurkautuva tiedosto.

2. Lataa täältä Asennuksen poistotyökalu. Huomaa että työkalua ei ole tarkoitettu verkkotulostinohjaimen poistoon.
  3. Kun tiedosto on ladattu, kaksoisnapsauta ladatun tiedoston nimeä, niin pakkaus puretaan.

4. Avautuu ikkuna "ZIP Self Decompression" Valitse DECOMPRESS.

5. Tulee ilmoitus että toimitus on suoritettu oikein: "The decompression process was successful." .Napsauta OK.

6. Avaa tilapäiskansioon luotu uusi kansio.

7. Kansiossa on ohjelma "BrRemPnP.exe". Kaksoisnapsauta nimeä niin “Brother Device Driver Uninstall Tool”-ikkuna avautuu.

8. Tarkista että mallisi löytyy valikosta "Select your device". Valitse alasvetovalikosta poistettavan mallin nimi ja valitse  OK.

9. Tulee ilmoitus "The uninstall has been completed successfully.” Napsauta OK.

10. Lataa ja asenna uusi ohjain sivultamme osiosta Lataukset.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-145C, DCP-165C, DCP-195C, DCP-375CW, DCP-385C, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-8070D, DCP-8085DN, DCP-9010CN, DCP-J125, DCP-J315W, DCP-J515W, DCP-J715W, MFC-250C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-490CW, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-8370DN, MFC-8880DN, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-990CW, MFC-J410, MFC-J615W