DCP-8040

Näyttöön tulee ilmoitus "AVAA KANSI". Miten se kuitataan?

Laitteen sisällä voi olla paperinpala tai paperiliitin joka pitää kantta auki.

Avaa etukansi. Poista mahdolliset juuttuneet paperit ja muut roskat. Sulje kansi huolellisesti.

Jos ilmoitus ei poistu, avaa kannet ja sulje ne kunnolla. Jos laite ei pysty palaamaan valmiustilaan jolloin näyttöön tulee päivämäärä, näyttöön tulee Laitehäiriö XX. Ota yhteyttä Brother-huoltoon ja ilmoita laitehäiriökoodi:

<USA>
Jos laitteessa on vielä takuu, täältä löydät lähimmän valtuutetun Brother-huollon tai täältä löydät lähimmän  asiakaspalvelukeskuksen.

Jos laitteessa ei ole takuuta, täältä löydät lähimmän asiakaspalvelukeskuksen.

<Kanada>
Brotherin Kanadan asiakaspalvelukeskusten puhelinnumerot löydät täältä.

<Latinalainen Amerikka>
Brotherin Latinalaisen Amerikan asiakaspalvelukeskusten puhelinnumerot löydät täältä.

<Eurooppa>
Brotherin Euroopan asiakaspalvelukeskusten puhelinnumerot löydät täältä.

<Aasia/ Oseania>
Brotherin Aasian asiakaspalvelukeskusten puhelinnumerot löydät täältä.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8020, DCP-8025D, DCP-8040, DCP-8045D, MFC-8220, MFC-8420, MFC-8440, MFC-8820D, MFC-8840D, MFC-8840DN, MFC-9660, MFC-9760, MFC-9880