DCP-8040

Käytössä on Windows 98/ Me/ 2000/ XP tai Windows NT 4.0. Skannattaessa Brother ControlCenter2:lla tulee virheilmoitus "Scanning failed. Please try to scan the image again, if the error happens again please restart your computer, and then try to scan again. (CC031)" (Skannaus epäonnistui. Yritä skannata uudestaan, jos virheilmoitus tulee uudestaan käynnistä Windows uudelleen ja yritä skannata). Skannaus ei toimi uudelleenkäynnistämisen jälkeenkään, mitä tehdä?

Lataa ja asenna seuraava korjaustiedosto niin ongelma on ratkaistu. Toimi seuraavasti:

1. Tarkista että Brother ControlCenter ei ole käynnissä.

2. Lataa korjaustiedosto täältä.

3. Brother-Ohjelmiston Käyttöoikeussopimus ilmestyy. Jos hyväksyt ehdot, napsauta HYVÄKSYN.

4. "Tiedostojen lataaminen" ilmestyy. Napsauta TALLENNA.

5. Valitse "KOHDE"-alasvetovalikosta TYÖPÖYTÄ  ja napsauta TALLENNA. Korjaustiedoston lataaminen alkaa.

6. Kun lataus on valmis, latausikkuna häviää tai näet viestin "Lataaminen suoritettu loppuun". Jos "Lataaminen suoritettu loppuun" ilmestyy, napsauta Sulje.
    Jos Brother-Ohjelmiston Käyttöoikeussopimus -ikkuna on vielä auki, sulje se napsauttamalla punaista ruutua jossa on "X" ikkunan oikeassa yläkulmassa.

7. Kaksoisnapsauta ladatun tiedoston CC_SCAN.EXE nimeä.

8. Tiedosto on itsensäpurkava pakkaus joka luo kansion "CC_SCAN". Kaksoisnapsauta kansiota CC_SCAN ja etsi sieltä tiedosto setup.exe.

9. Kaksoisnapsauta nimeä setup.exe.

10. Ohjattu asennus käynnistyy. Valitse kieli ja napsauta Next.

11. Napsauta Next.

12. Napsauta Yes.

13. Napsauta Finish ja käynnistä tietokone uudelleen. Korjaus on asennettu ja voit käyttää Brother ControlCenteriä.
Jos ongelma ei poistu, jatka seuraavasta:

HUOM: Seuraavat vaiheet voivat olla eri Windowsin versioissa erilaisia.

1. Irroita Brotherin ja tietokoneen välinen kaapeli.

2. Valitse START, Ohjauspaneeli (CONTROL PANEL), Lisää/Poista sovellus (ADD & REMOVE PROGRAMS) ja poista ohjelma Brother MFL-Pro xxxxx.

3. Valitse START, Asetukset (SETTINGS), Tulostimet ja faksit (PRINTERS & FAXES) ja poista Brotherin tulostinohjain ja PC-Fax-ohjain.

4. Ikkunassa Tulostimet ja faksit valitaan Tiedosto (File) ja Palvelimen ominaisuudet (Server Properties).

5. Valitse välilehti "Drivers".

6. Valitse ohjain "Brother xxxxx" tai jonkun muun Brotherin ohjain ja napsauta REMOVE.

7. Valitse START -> Suorita (RUN).

8. Kirjoita regedit ja paina Enter.

9. Rekisterieditori (Registry Editor) avataan. Valitse HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Brother ja poista hakemisto ControlCenter.

image

10. Valitse HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> Brother ja poista hakemisto ControlCenter.

image

11. Asenna Brother MFL-Pro uudestaan CD-ROMilta.

Jos laitteen mukana toimitettu CD-ROM on hukassa, mene nettisivullemme osioon Lataukset ja lataa "Täydellinen ohjain- ja ohjelmistopaketti". Asennusohjeet näet lataussivulta.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Brother-huoltoon.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-315CN, DCP-8040, DCP-8045D, MFC-210C, MFC-215C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-425CN, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-620CN, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-820CW, MFC-8220, MFC-8440, MFC-8840D, MFC-8840DN, MFC-9420CN