DCP-7065DN

Skan. ei onn.

Jos näyttöön tai Status Monitoriin tulee ilmoitus "Skannaus ei onnistu" toimi seuraavasti.

> Jos näytössä ei ole ilmoitusta "Skannaus ei onn." kuten alla näkyy, katso muita tähän aiheeseen liittyviä ohjesivuja tämän sivun kohdasta Vastaavat mallit.

LCD

StatusMonitor

Brother-laitteen näyttö

Brother Status Monitor

Kuittaa virheilmoitus sammuttamalla laite useamman minuutin ajaksi.

Jos laitteessa on faksitoiminto:
Jos laitteen muistissa on tärkeitä faxviestejä, suosittelemme siirtämään viestit tietokoneeseen talteen ennen kuin sammutat laitetta. Katso muita tähän aiheeseen liittyviä ohjesivuja tämän sivun kohdasta Vastaavat mallit.

Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä Brotherin asiakaspalveluun.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW