DCP-7055

Miten skannataan useita sivuja yhteen tiedostoon kun oletusarvona jokainen sivu talletetaan omaan tiedostoonsa.

Jotta voisit skannata useita sivuja yhteen tiedostoon, sinun täytyy asettaa skannausohjelma käyttämään tiedostotyyppiä joka tukee monisivuista tiedontalletusta. Toimi seuraavasti:

Jotta useita erikseen skannattuja sivuja voisi tallettaa samaan tiedostoon Macintosh-koneessa, sinun on käytettävä skannaukseen Presto! PageManager-ohjelmaa. Presto! PageManager-ohjelma toimitetaan laitteen mukana CD-ROMilla.

-> Täältä näet miten skannataan ControlCenter4 Windows-version Perustilassa.
-> Täältä näet miten skannataan ControlCenter4 Windows-version Edistyneessä tilassa.
-> Täältä näet miten skannataan Presto! PageManagerin Macintosh-versiolla.

<Miten skannataan ControlCenter4 Windows-version Perustilassa>

1. Avaa dokumenttikansi.

2. Aseta dokumentit kuvapuoli alaspäin valotustasolle.

3. Sulje dokumenttikansi.

4. Valitse välilehti Skannaus.

5. Valitse Mukautettu (Custom) ja Skannauskoko (Scan size).

6. Valitse Mukautetut asetukset  (Custom Settings).

image

7. Avautuu skannausasetusikkuna. Voit muuttaa skannausasetuksia ja aseta ruksi valintaruutuun Manual multi-page scan. Valitse OK.

image

8. Valitse Skannaus. Skannaus käynnistyy.

image

9. Kun sivu on skannattu, kysytään haluatko skannata lisää sivuja. Jos haluat skannata lisää sivuja, aseta skannattava dokumentti kuvapuoli alaspäin valotustasolle ja valitse Continue. Kun kaikki sivut on skannattu, napsauta Finish.

image

10. Skannattu kuva tulee näkyviin ikkunaan. Voit muokata kuvaa tarvittaessa.

11. Valitse Tallenna (Save) tai Lähetä sähköpostiviesti (Send E-mail).

image

12. Avautuu seuraava ikkuna jonka kohdasta Tiedostotyyppi (File Type) valitaan jokin tyypeistä joka tukee monisivuista tiedontalletusta:

1. TIFF Multi-Page (*.tif)
    2. PDF (*pdf)
    3. Secure PDF (*.pdf)
    4. XML Paper Specification (*.xps)

13. Valitse OK.
    image

<Miten skannataan ControlCenter4 Windows-version Edistyneessä tilassa>

1. Nosta valotustason kansi.

2. Aseta skannattava dokumentti kuvapuoli alaspäin valotustasolle.

3. Sulje valotustason kansi.

4. Valitse välilehti Skannaus.

image

5. Napsauta oikealla hiirennäppäimellä näppäintä Kuva (Image), Tiedosto (File) tai Sähköposti (E-mail) ja valitse Painikeasetukset (Button settings).

image

6. Avautuu skannausasetusikkuna. Ikkunat ovat eri skannaustoiminnoissa erilaisia.

7. Kohdasta Tiedostotyyppi (File Type) valitaan jokin tyypeistä joka tukee monisivuista tiedontalletusta:

1. TIFF Multi-Page (*.tif)
    2. PDF (*pdf)
    3. Secure PDF (*.pdf)
    4. XML Paper Specification (*.xps)

8. Aseta ruksi valintaruutuun Manual multi-page scan.

9. Valitse OK.
    image

10. Valitse skannauksen kohde: Kuva, sähköposti tai tiedosto (Image, E-mail tai File). Skannaus käynnistyy.

11. Kun sivu on skannattu, kysytään haluatko skannata lisää sivuja. Jos haluat skannata lisää sivuja, aseta skannattava dokumentti kuvapuoli alaspäin valotustasolle ja valitse Continue. Kun kaikki sivut on skannattu, napsauta Finish.

image

<Miten skannataan Presto! PageManagerin Macintosh-versiolla>

1. Nosta valotustason kansi.

2. Aseta skannattava dokumentti kuvapuoli alaspäin valotustasolle.

3. Sulje valotustason kansi.

4. Kaksoisosoita työpöydän kuvaketta Presto! PageManager tai osoita Macintosh HD -> Application -> Presto! PageManager 9 for BR -> Presto! Page Manager SE 9.app.

5. Osoita File -> Acquire Image Data.

image

6. Voit muuttaa skannausasetuksia. Osoita Start.

image

7. Aseta seuraava skannattava dokumentti valotustasolle ja toista vaiheet 5-6 kunnes kaikki sivut on skannattu.

8. Valitse kaikki sivut jotka täytyy tallettaa samaan tiedostoon.

image

9. Osoita Tool -> Merge All Files into a Single PDF.

image

10. Valitse kansio, kirjoita tiedostolle nimi ja osoita Save.

image

11. Tiedostot kootaan yhdeksi PDF-tiedostoksi kuten alla näkyy ja se talletetaan valitsemaasi kansioon.

image

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-7070DW, DCP-J140W, DCP-J525W