DCP-7040

Käytössä on Windows. Tulostettu sivu on tyhjä. Mitä tehdä?

Jos Windows Testisivu ei tulostu, tämä UKK ei sovellu ongelmasi ratkaisuun. Katso muita UKK-sivujamme tai ota yhteyttä Brother-huoltoon.

Ongelma voi ilmetä vain tulostettaessa tietyistä sovelluksista.
Asenna ensin uusin tulostinohjaimen versio.

Voit ladata uusimman tulostinohjainversion nettisivultamme kohdasta Lataukset.

Jos ongelma ei poistu, toimi seuraavasti:

HUOM: Eri käyttöjärjestelmäversioissa vaiheet voivat olla yksityiskohdiltaan erilaisia.

1. Irroita liitäntäkaapeli.

2. Valitse Start => Ohjauspaneeli (Control Panel) => Lisää/Poista sovellus (Add & Remove Programs) ja poista "Brother MFL-Pro xxxx".

3. Valitse Start => Asetukset (Settings) => Tulostimet ja faksit (Printers & Faxes) ja poista  "Brother driver" & "PC-FAX driver".

4. Ikkunassa Tulostimet ja faksit valitse Tiedosto (File) ja Palvelimen ominaisuudet (Server Properties).

5. Valitse välilehti Ohjaimet (Drivers).

6. Valitse "Brother xxxx" ja napsauta Poista (REMOVE).

7. Käynnistä Windows uudelleen.

8. Asenna "Brother MFL-Pro" uudestaan CD-ROMilta.

Jos laitteen mukana tullut CD-ROM on hukassa, lataa nettisivultamme osiosta Lataukset "Täydellinen ohjain- ja ohjelmistopaketti". Asennusohjeet näet lataussivulta.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7030, DCP-7040, DCP-7045N, HL-2140, HL-2150N, HL-2170W, MFC-7320, MFC-7440N, MFC-7840W