DCP-585CW

Mitä ovat SecureEasySetup™, Wi-Fi Protected Setup (PBC*) ja AOSS™?

SecureEasySetup™, Wi-Fi Protected Setup ja AOSS™  ovat ohjelmia joilla langattoman verkon asetukset saadaan kohdalleen ilman tietokonetta. Painamalla langattoman reitittimen tai liityntäpisteen näppäintä se asettaa langattoman verkon ja Brotherin asetukset, myös turva-asetukset, oikeiksi. Reitittimen tai liityntäpisteen täytyy tukea SecureEasySetup™, Wi-Fi Protected Setup tai AOSS™-toimintoja. Katso  reitittimen tai liityntäpisteen käyttöohjeesta miten SecureEasySetup™, Wi-Fi Protected Setup tai AOSS™ saadaan käyntiin.

*PBC: Push Button Configuration; määritysten teko yhtä nappia painamalla.

Reitittimet tai liityntäpisteet jotka tukevat SecureEasySetup™, Wi-Fi Protected Setup tai AOSS™ -toimintoja on varustettu allanäkyvillä SecureEasySetup™, Wi-Fi Protected Setup  tai AOSS™ symboleilla.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-585CW, DCP-6690CW, HL-2170W, HL-3070CW, HL-5370DW, MFC-490CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-7840W, MFC-9320CW, MFC-990CW