DCP-540CN

Käytössä on Mac OS X 10.5. Tulostaminen aikaansaa vain virheilmoituksia.

Toimi seuraavasti:

• Poista tulostinohjaimet joita ei käytetä. Macintosh OS X sisältää toimitettaessa ohjaimet useille tulostimille. Suurinta osaa näistä ei tarvita ja ne voivat aiheuttaa konflikteja. Ohjaimet poistetaan siirtymällä ensin kovalevylle juurikansioon joka sisältää OS® X-käyttöjärjestelmän. Tavallisesti tänne pääsee kaksoisosoittamalla Macintosh Hard Drive-kuvaketta.

1. Kaksoisosoita kansiota Library.
  2. Kaksoisosoita kansiota Printers.
  3. Valitse kansiot jotka sisältävät muiden tulostinvalmistajien ohjaimia ja poista ne.
    (esim. Epson, Canon, Lexmark ja HP.)

Älä poista PPD-tiedostoja tai PPD-kansioita, muut sovellukset voivat tarvita niitä.

1. Tyhjennä Roskakori.

Tulostinohjaimet on poistettu koneesta. Käynnistä tietokone uudestaan, siirry "Print & Fax" tai "Print & Scan" Utilityyn, valitse Brother uudestaan ja yritä tulostaa.

• Tarkista USB-liitäntä.

1. Irroita tietokoneliitäntäkaapeli tietokoneesta ja Brotherista.
    Kytke USB-kaapelin toinen pää suoraan Macin keskusyksikköön. Kytke USB-kaapelin toinen pää suoraan Brotheriin.

2. Käynnistä tietokone uudelleen.
    (Osoita Apple-valikkoa ja valitse Restart.)

3. Osoita Apple-valikkoa ja valitse System Preferences.

4. Osoita kuvaketta Print & Fax tai Print & Scan.

5. Osoita nappia +.

6. Osoita Default. Valitse Brotherisi nimi ja varmista että listassa Print using näkyy oikean tulostimen nimi. Osoita nappia Add.

Nyt tulostimesi nimen pitäisi näkyä "Print & Fax" tai "Print & Scan"-ikkunassa. Tulostin on asennettu ja käytettävissä. Voit sulkea "Print & Fax" tai "Print & Scan"-ikkunan.

Jos tulostimen nimi ei näy "Print & Fax" tai "Print & Scan"-ikkunan tulostinluettelossa, silloin Mac ei näe tulostinta. Tarkista että USB-kaapelin pituus on alle 2 metriä ja koeta tarvittaessa toisella USB-kaapelilla joka tiedetään toimivaksi.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-130C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-330C, DCP-340CW, DCP-4020C, DCP-540CN, DCP-7010, DCP-7010L, DCP-750CW, DCP-8020, DCP-8025D, DCP-8040, DCP-8045D, DCP-8060, DCP-8065DN, FAX-1820C, FAX-1840C, MFC-210C, MFC-215C, MFC-240C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-3360C, MFC-3420C, MFC-3820CN, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-440CN, MFC-4820C, MFC-5440CN, MFC-580, MFC-5840CN, MFC-5860CN, MFC-590, MFC-620CN, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-820CW, MFC-8220, MFC-8420, MFC-8440, MFC-845CW, MFC-8460N, MFC-8820D, MFC-8840D, MFC-8840DN, MFC-8860DN, MFC-8870DW, MFC-890, MFC-9070, MFC-9180, MFC-9420CN, MFC-9660, MFC-9760, MFC-9880