DCP-540CN

Käytössä on Windows. Tulostus on tavallista hitaampaa. Mitä tehdä?

Muuta Color Enhancement-asetusta:

1. Valitse sovellusohjelmassa (File-->Print), Ominaisuudet ja välilehti Advanced. Kohdasta Image Type valitaan Auto.

Toiminto valitsee kuvatyypin automaattisesti.
    Valinta on oletusarvo ja se tulostuu nopeimmin verrattuna muihin mahdollisiin valintoihin (Photo, Graphics, jne.).
  1. Avaa Ohjauspaneeli (Control Panel), Tulostimet ja po. mallin Ominaisuudet (oikealla hiirennäppäimellä). Valitse välilehti Basic ja sieltä Settings. Ota ruksi pois laatikosta Color Enhancement.
    Toiminto analysoi kuvaa ennen tulostusta ja yrittää parantaa kuvan laatua, valkotasapainoa ja väritiheyttä.

Jos tulostin on kytketty verkkoon:
Muuta LPR Byte Counting-asetusta:

1. Avaa Ohjauspaneeli (Control Panel), Tulostimet ja po. mallin Ominaisuudet (oikealla hiirennäppäimellä). Valitse välilehti Ports.
  2. Valitse po. Brother-mallin portti listasta ja valitse Configure Port....
  1. Poista ruksi kohdasta LPR Byte Counting Enabled ja valitse OK.

Nyt tulostusnopeus nousee.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-130C, DCP-135C, DCP-150C, DCP-330C, DCP-350C, DCP-357C, DCP-540CN, DCP-560CN, DCP-750CW, DCP-770CW, MFC-240C, MFC-260C, MFC-3360C, MFC-440CN, MFC-465CN, MFC-5860CN, MFC-845CW, MFC-885CW