DCP-4020C

Mitä Multi-Function Link Pro Suite-ohjelmisto tekee?

Multi-Function Link Pro (MFL Pro) Suite ja MFC Software Suite ovat ohjelmistoja jotka auttavat sinua saamaan suurimman hyödyn irti Brother-laitteestasi.
Ohjelma toimitetaan laitteen mukana CD-ROMilla ja se asennetaan asennusohjelman avulla.
MFL Pro Suite/ MFC Software Suite sisältää seuraavat sovellukset:

Windows-käyttäjille:

• Tulostinohjain
  • Skanneriohjain
  • ScanSoft® TextBridge® OCR
    PaperPort®-ohjelman tekstintunnistustoiminnolla voit muuttaa skannatun kuvan muokattavaksi tekstiksi.

• ScanSoft® PaperPort®
    Dokumentinhallintaohjelmisto jolla voit katsella skannattuja dokumenttejasi ja sen TextBridge®- tekstintunnistustoiminnolla voit muuttaa skannatun kuvan muokattavaksi tekstiksi.

• True Type-fontteja

Macintosh-käyttäjille:

• Tulostinohjain
  • Skanneriohjain
  • ScanSoft® PaperPort®

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-4020C, MFC-9760