DCP-4020C

Käytössä on Mac OS 8.6-9.2. Miten tulostinohjain poistetaan?

Jos asensit tulostinohjaimen joka on yhteinen monelle Brother-mallille, sinun täytyy poistaa kaikkien Brother-mallien kaikki ohjaimet ja sitten asentaa haluttu ohjain.

VAIHE 1:
Jotta tulostinohjain tulisi poistettua täydellisesti poista seuraavat tiedostot kansiosta Extensions.

Extensions löytyy kovalevyltä kansiosta System:

• TWAIN Source Manager
  • Brother Composite Driver C
  • Brother Interface Driver C
  • USB PrintDriver(BRxxx) (*)
  • Brother LUT
  • Brother Ink
  • Brother Ink (IP)
  • BR_PrintMonitor(xxx) (*)

• Kansiossa voi olla useita tiedostoja nimeltä USB Print Driver(BRXXX) ja BR_PrintMonitor(BXX) jotka eroavat toisistaan loppuliitteeltään.
  • Kirjain 'x' viittaa mallimerkintään.

VAIHE 2:

Poista seuraavat tiedostot kansiosta Preferences.
Kansio Preferences löytyy kovalevyltä kansiosta System.

• BRLUTCM.DAT
  • brmfgray.bin

VAIHE 3:
Poista seuraavat tiedostot kansiosta ColorSync Profiles. Kansio ColorSync Profiles löytyy kovalevyltä kansiosta System.
Kansiossa voi olla useita  ColorSync-tiedostoja jotka ovat muotoa.

• Brother xxx-xxxxx Scanner.icc

Kirjain 'x' viittaa mallimerkintään.

VAIHE 4:
Poista seuraavat tiedostot kansiosta TWAIN Data Sources. TWAIN Data Sources löytyy kovalevyltä kansiosta System Folder/Extensions.

• Brother TWAIN

Vie kaikki nämä tiedostot Roskakoriin ja käynnistä Mac uudestaan.
Kun tietokone on käynnistynyt, tyhjennä Roskakori. Sen jälkeen voit ajaa asennusohjelman joka ladattiin Brother Solutions Centeristä. Käynnistä Mac uudestaan. Kun tietokone on käynnistynyt tulostus ja skannaus toimivat.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-310CN, DCP-4020C, MFC-210C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-3420C, MFC-3820CN, MFC-410CN, MFC-4820C, MFC-5440CN, MFC-580, MFC-5840CN, MFC-590, MFC-620CN, MFC-890