DCP-340CW

Käytössä on Windows. Tulostus on tavallista hitaampaa. Mitä tehdä?

Tulostuksen kestoaikaan vaikuttavat monet tekijät ja usein tulostusta ei voi nopeuttaa laskematta samalla kuvan laatua.

Muuta Color Enhancement-asetusta:

1. Avaa tulostimen Ominaisuudet-ikkuna. Valitse (File-->Print), Ominaisuudet ja välilehti Advanced. Kohdasta Image Type valitse Auto.

Toiminto valitsee kuvatyypin automaattisesti.
    Automaattivalinta on oletusarvo ja se on nopein verrattuna muihin valintoihin (Photo, Graphics, jne.).
  1. Valitse Ohjauspaneeli (Control Panel), Tulostimet ja sieltä Ominaisuudet (properties). Välilehdellä Basic valitaan Settings. Ota ruksi pois kohdasta Color Enhancement.
    Toiminto analysoi kuvaa ennen tulostusta ja yrittää parantaa sen laatua, valkotasapainoa ja väritiheyttä.

Muuta LPR Byte Counting-asetusta:

1. Valitse Ohjauspaneeli (Control Panel), Tulostimet ja sieltä Ominaisuudet (properties) ja välilehti Ports.
  2. Valitse oikea Brother-portti luettelosta ja sitten Configure Port....
  1. Poista ruksi kohdasta LPR Byte Counting Enabled ja paina OK.

Nyt tulostusnopeuden pitäisi nousta.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW, FAX-1840C, MFC-210C, MFC-215C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-620CN, MFC-820CW