DCP-330C

Skannattaessa dokumenttia ControlCenter3 ja Windows 7 kanssa USB-liitännällä tulee virheilmoitus  "xxxx cannot be found. ... (CC3-202-03031b02)".

Error Screen

Tarkista ensin että Brotherissa on virta päällä ja se on kytketty tietokoneeseen USB-kaapelilla.

Jos tietokoneeseen asennettiin ensin tulostin- ja skanneriohjain ja sen jälkeen nettisivultamme saatava Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti, silloin TWAIN-ohjainta ei ole asennettu. Virheilmoituksen aiheuttaa TWAIN-ohjaimen puuttuminen koska ControlCenter3 käyttää skannaukseen TWAIN-ohjainta. Jatka vaiheesta 1 ja katso onko TWAIN-ohjain asennettu oikein.

• Tämän laitteen ohjain toimitetaan Windows 7 mukana ja se asennetaan automaattisesti kun Brother yhdistetään Windows 7-tietokoneeseen USB-kaapelilla. Mukanatoimitettu ohjain tunnetaan myös nimellä Järjestelmän mukana toimitettu ohjain tai "Inbox driver".

• TWAIN-ohjain mahdollistaa skannerin käytön kaikkien TWAIN-yhteensopivien ohjelmien kanssa.

Vaihe 1: Tarkista onko TWAIN-ohjain asennettu oikein

1. Katso että Brotherissa on virta päällä ja se on liitetty tietokoneeseen USB-kaapelilla.
  2. Valitse Start => Control Panel => Laitteisto ja äänet (Hardware and Sound) => Laitehallinta (Device Manager).
    Hardware and Sound

3. Valitse Kuvalaitteet (Imaging devices). Napsauta Brotherin nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Ominaisuudet (Properties).
    Device Manager

4. Valitse välilehti Driver ja sitten Driver Details.
    Properties

5. Tarkista onko siellä kansio C:\\Windows\TWAIN_32\BrMfSc09b.
    Huomaa:
    Myös Windows 7 64-bit version käyttäjät tarkastavat kansion C:\\Windows\TWAIN_32\BrMfSc09b.
    Driver File Details

• Jos kansiota ei ole, silloin TWAIN-ohjainta ei ole asennettu. Asenna TWAIN-ohjain poistamalla ensin Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti ja asentamalla se uudestaan. Siirry vaiheeseen 2.

• Jos kansio on, silloin TWAIN-ohjain on asennettu ja ongelma aiheutuu muista syistä. Katso neuvoja muilta UKK-sivuilta tai ota yhteyttä Brotherin asiakaspalveluun.

Vaihe 2: Miten Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti poistetaan ja asennetaan uudestaan

1. Valitse Start => All Programs => Brother => xxxx (jossa xxxx = mallisi nimi) => Uninstall ja seuraa näyttöön tulevia ohjeita.
    Uninstall Menu

2. Kun asennus on poistettu muista irroittaa USB-kaapeli tietokoneesta.

3. Allaolevasta linkistä voit ladata uusimman  Täydellisen ohjain & ohjelmistopaketin.

- Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti 32-bit Windowsille

- Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti 64-bit Windowsille

Jos et tiedä onko koneessasi 32-bit tai 64-bittinen Windows 7, katso täältä miten tarkistetaan Windows 7 versio .

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-130C, DCP-135C, DCP-145C, DCP-150C, DCP-165C, DCP-315CN, DCP-330C, DCP-340CW, DCP-350C, DCP-357C, DCP-385C, DCP-540CN, DCP-560CN, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-7010, DCP-7010L, DCP-7030, DCP-7040, DCP-7045N, DCP-750CW, DCP-770CW, DCP-8060, DCP-8065DN, DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, MFC-215C, MFC-240C, MFC-250C, MFC-260C, MFC-290C, MFC-3360C, MFC-425CN, MFC-440CN, MFC-465CN, MFC-490CW, MFC-5860CN, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-7320, MFC-7420, MFC-7440N, MFC-7820N, MFC-7840W, MFC-820CW, MFC-8220, MFC-845CW, MFC-8460N, MFC-885CW, MFC-8860DN, MFC-8870DW, MFC-9420CN, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW, MFC-990CW