DCP-310CN

Käytössä on Mac OS X. En löydä Brotheria "Printer Setup Utilityllä" tai selaimella (Safari). Miksi ei?

Ongelma ratkeaa nollaamalla verkkoasetukset. Suosittelemme tulostamaan verkkoasetussivun ennen asetusten nollaamista.

Tulosta verkkoasetussivu seuraavasti:
  1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu.
  2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Tulosta rap. (Print Reports) ja paina Set.
  3. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Verkkoasetuk. (Network Config)  ja paina Set.
  4. Verkkoasetussivu tulostetaan.
Aseta verkkoasetukset tehdasasetuksiinsa:
  1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu.
  2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Lähiverkko (LAN)  ja paina Set.
  3. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Alkuasetukset (Factory Reset) ja paina Set.
  4. Nyt verkkoasetukset on asetettu tehdasasetuksiin ja ongelma on ratkaistu. Aseta verkkoasetukset uudelleen tulostamasi verkkoasetussivun mukaisiksi.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-5840CN, MFC-620CN