DCP-310CN

Kun Brother Control Center 2.0 skannaa tekstintunnistukseen, tekstintunnistusohjelma ei käynnisty. Käytössä on Windows XP jossa on Service Pack 2 (SP2). Mitä tehdä?

Ongelma johtuu siitä että Windows XP SP2 ei tue tiedostotyyppiä jota Skannaus tekstintunnistukseen-toiminto käyttää.  Tässä tapauksessa ongelma ratkeaa muuttamalla tietokoneen asetuksia.  Toimi seuraavasti:

Toimenpiteen suorittamiseksi sinulla tulee olla järjestelmänvalvojan oikeudet.

1. Valitse START -> CONTROL PANEL.
  2. Jos käytössä on Windows XP Classic View
    Kaksoisnapsauta kuvaketta Järjestelmä (System).

Jos käytössä on Windows XP Category View
    Valitse Performance and Maintenance ja sitten Järjestelmä (System).

3. Valitse välilehti Lisäasetukset (Advanced), sieltä Suorituskyky (Performance) ja siitä Asetukset (Settings).
  4. Valitse välilehti Tietojen suorittamisen estämistoiminto (Data Execution Prevention) ja valitse vaihtoehto "Ota tietojen suorittamisen estämistoiminto käyttöön kaikille ohjelmille paitsi seuraaville" (Turn on DEP for all programs and services except those I select):.
  5. Valitse Lisää (Add).

1. Valitse Local Disk(C:) ja sieltä Program Files. Kaksoisnapsauta Brother, kaksoisnapsauta ControlCenter2 ja napsauta brctrcen (nimessä voi olla loppuliite.exe).

1. Valitse OPEN. Pääset takaisin välilehteen Tietojen suorittamisen estämistoiminto ja laatikossa pitäisi olla "Control Center2.0 Main Program". Varmista että se on valittuna ja valintaruudussa on ruksi.
  2. Valitse OK.
  3. Käynnistä tietokone uudestaan.

Kun tietokone käynnistyy uudestaan, ongelma on poistunut.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-310CN, DCP-7010, DCP-7010L, DCP-8040, DCP-8045D, MFC-210C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-410CN, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-620CN, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-8440, MFC-8840D, MFC-8840DN