DCP-115C

Kun yritän tulostaa tulee virheviesti "Invalid format for short nick name"  (Mac OS X 10.5 – 10.6)

Tämä viesti ilmestyy, kun ohjaimet ei ole asennettu oikein. Sinun on poistettava ohjaimet ja uudelleenasennettava ne.

Vaihe 1: Poistaminen

Napsauttamalla tätä linkkiä näet miten perusteellisesti poistetaan tulostinohjaimet.

Vaihe 2: Uudelleenasennus

Poistamisen jälkeen, napsauta alla olevaa linkkiä lataaksesi ja uudelleenasentaaksesi uusimmat tulostinohjaimet.

Tulostinohjain "Mac OS X 10.5" -käyttöjärjestelmään

Tulostinohjain "Mac OS X 10.6"  -käyttöjärjestelmään

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW, DCP-4020C, FAX-1820C, FAX-1840C, MFC-210C, MFC-215C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-3420C, MFC-3820CN, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-4820C, MFC-5440CN, MFC-580, MFC-5840CN, MFC-590, MFC-620CN, MFC-820CW, MFC-890