PT-D800W

Voinko tarkistaa tulostimen käyttölokin?

Kyllä. Tulostimen lokitiedot näet tulostamalla tarratulostimen tietoraportin. Avaa Tulostinasetustyökalu (Printer Setting Tool) ja sieltä välilehti Perusasetukset. Kohdasta Tulosta tietoraportti valitaan raportin sisältämät tiedot.

Tulostimen käyttölokin tarkistaminen

1. Vahvista tulostimen tietoraportin asetus.
    1. Avaa Tulostinasetustyökalu. (Katso "Tulostimen asetustyökalun käyttö (Windows)".)
    2. Valitse välilehti Perusasetukset.
      Avautuu välilehti Perusasetukset.
    3. Voit tulostaa käyttölokin kun [Printer Information Report/Tulostimen tietoraportti] -kohdassa [Contents/Sisältö] on valittuna [All/Kaikki ] tai [Usage Log/Käyttöloki].

Seuraavat kolme asetusta ovat käytettävissä sisällysluettelossa:

• Kaikki: Käyttöloki ja tulostimen asetukset tulostetaan.
      • Käyttöloki: Versiotiedot, käyttöloki ja virheloki tulostetaan.
      • Tulostimen asetukset: Versiotiedot, tulostimen asetukset ja tulostimen määritykset tulostetaan.
    4. Ota asetus käyttöön tulostimessa valitsemalla Apply (Käytä) ja valitse sitten Exit (Lopeta).
    5. Kun asetukset on tehty, napsauta Lopeta niin Tulostinasetustyökalu suljetaan.

2. Tulosta tulostimen tietoraportti tulostimesta.
    1. Paina tulostimen Feed & Cut-nappi alas ja pidä alhaalla.
      Käyttöloki tulostetaan.
      Tulostinasetukset voidaan tulostaa vain 24 mm levyiselle tarrateipille. Muita leveyksiä ei voi käyttää.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-D800W, PT-P750W