PT-D610BT

Miten muutetaan vaakasuuntainen teksti pystysuuntaiseksi?

Tarra tulostetaan pystysuoraan seuraaavasti:

1. Paina Toimintopainiketta (function key). Näyttöön tulee nykyinen tekstityylivalinta.
  2. Valitse up arrow key - tai down arrow key-painikkeella koko ja sitten [OK]-painike (ok key ) tai [Enter]-painiketta ( enter key / enter key).

3. Paina  up arrow key - tai  down arrow key-näppäimiä kunnes näyttöön tulee Pysty ("Vertical").
  4. Ota valittu asetus käyttöön painamalla [OK] -painiketta ( ok key ) tai [Enter] -painiketta (  enter key / enter key ).
  5. Palaa tekstinsyöttönäyttöön painamalla [Escape]-painiketta (escape key).

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-D600, PT-D610BT