PT-D600

Kuinka saan tekstin joukkoon symbolin?

Symbolien kirjoittaminen:

1. Siirry symbolien valintanäyttöön painamalla [Symbol] -painiketta (symbol-näppäin/ symbol-näppäin).
  2. Valitse ylänuolinäppäinhaluamasi luokka painamalla - tai -painikettaalanuolinäppäin.
  3. Paina [OK] -painiketta (ok-painike) tai [Enter] -painiketta (enter-näppäin/ enter-näppäin).
  4. Valitseleft arrow key, right arrow key , ylänuolinäppäintaialanuolinäppäin-näppäimillä haluttu symboli.
  5. Lisää symboli tekstiin painamalla [OK]-painiketta (ok-painike) tai [Enter]-painiketta (enter-näppäin/ enter-näppäin).

Symboliluettelo

Luokka Symbolit
Välimerkit Symbol_välimerkit
Sulkumerkit/Nuolet Symbol_Bracket/ARROW
Matematiikka Symbol_matematiikka
Valuutta/yksikkö Symbol_Valuutta/yksikkö
(Numero) symbol_Number_1
[Numero] symbol_Number_2
Koulu/toimisto Symbol_School/Office
Keittiö Symbol_Kitchen
Tee itse/ Harrastukset Symbol_DIY/Hobby
Kausi/loma Symbol_Season/Holiday
Tapaamiset Symbol_Appointment
Tietoliikenne/AV Symbol_datam/AV
Hymiöt Symbol_Smiley
Eläimet Symboli_eläin
Urheilu Symbol_Sport
Kulkuneuvot Symboli_ajoneuvo
Merkit Symbol_Sign
Sähkö Symbol_Electrical
Astrologia Symbol_Astrologia
Piktogrammit Symboli_symboli

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-D400, PT-D450, PT-D600