PT-D210

Kuinka saan tarralle useita rivejä tekstiä?

Tarralle saa useita rivejä seuraavasti:

1. Kirjoita ensimmäinen rivi.

2. Paina Enter ( Enter key / Enter key / Enter Key)  niin pääset uudelle riville. Näyttöön tulee rivinsiirtomerkki.

3. Kirjoita seuraava rivi.
    Rivi 1 Kuva tarrasta
    Rivi 1 Etikettikuva
    Rivi 2
    Rivi 2

4. Paina [Print] (Tulosta)-painiketta ( Print key / Print key / Print Key ).

Tarralle mahtuvien rivien määrä riippuu tarran leveydestä.

Katso seuraavaa taulukkoa.

Tarran leveys

Tulostettavien rivien suurin määrä

0.13 tuumaa (3,5 mm) 1
0.23 tuumaa (6 mm) 1
0.35 tuumaa (9 mm) 2
0.47 tuumaa (12 mm) 2

Jos laitteessa on 3.5 mm tai 6 mm leveä tarrakasetti, tulee ilmoitus [1 Line Limit!].
Ilmoitus [2 Line Limit!] tulee näkyviin, kun yrität syöttää kolmannen rivin.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-D210, PT-H110