PT-D210

Kuinka muutetaan laitteen kieliasetuksia?

Oletuskieliasetus on [English].

1. Paina [Menu] -painiketta ja valitse [Kieli] käyttämällä kohdistinpainikkeita ( Kohdistin (D200)/ Kohdistin (muut)). Paina sitten [OK] -painiketta tai [Enter] -painiketta (Syötä).

2. Valitse haluamasi kieli painamalla kohdistin -painiketta ja paina [OK] -painiketta tai [Enter] -painiketta.

Käytettävissä ovat seuraavat kielet:

English / Español / Francais / Hrvatski / Italiano / Magyar / Nederlands / Norsk / Polski / Português / Portug. (Brasilia) / Română / Slovenski / Slovenský / Suomi / Svenska / Türkçe / Čeština / Dansk / Deutsch

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-D200, PT-D210, PT-E100, PT-H100, PT-H105, PT-H107