PT-D210

Miksi laite ei käynnisty kun painan virtakytkintä?

Tarkista että paristot on asennettu laitteeseen siten että positiiviset ja negatiiviset navat osoittavat oikeaan suuntaan.

Akun lataus

Laite ei käynnisty jos paristojännite on riittävän alhainen.
Vaihda paristojen tilalle kuuden uuden AAA-alkalipariston (LR03) tai täyteen ladatun Ni-MH-pariston (HR03) sarja.

P-touchin asetukset palautuvat oletusasetuksiksi, kun paristojen poistamisesta on kulunut yli 3 minuuttia tai P-touch irrotetaan verkkolaitteesta ilman paristoja.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-D200, PT-D210, PT-H110