ADS-3600W

Skanneri antaa äänimerkin aina skannattaessa, jotkin sen merkkivaloista palavat jatkuvasti tai nestekidenäyttöön tulee määräaikaishuollon hälytys.

Kaikki tuotekuvat on esitetty vain havainnollistamistarkoituksessa, ja ne voivat poiketa varsinaisesta koneesta.

Tarkista, tarvitseeko laite määräaikaishuoltoa:

• ADS-2400N ja ADS-3000N
    seuraavat merkkivalot palavat:
    LED-hälytys

• ADS-2800W ja ADS-3600W
    Aikataulunmukaisen huollon hälytys näkyy LCD-näytössä.

Laitteeseen on tehtävä määräaikaishuolto, jos paperinsyöttörullaa on käytetty 5 000 kertaa. Puhdista Brother-koneesi välittömästi ja nollaa sitten määräaikaishuollon laskuri ControlCenter-sovellukslla. Jos jatkat laitteen käyttöä puhdistamatta laitetta, asiakirja voi jumittua, syöttölaite ei saa otetta paperista ja syöttö menee väärin.

1. Puhdista syöttötela ja erottelutela.
  2. Nollaa määräaikaishuollon laskuri ControlCenter-sovellukslla.

Poista määräaikaisen huollon hälytys käytöstä pysyvästi (valinnainen)

Jos määräaikaisen huollon hälytys poistetaan käytöstä pysyvästi, kone on puhdistettava säännöllisesti. Muussa tapauksessa voi ilmetä paperitukoksia ja paperinsyöttöongelmia.

Voit poistaa määräaikaishuollon hälytyksen käytöstä seuraavasti:

> Laitteen ohjauspaneelista (vain kosketusnäyttömallit)
> Etäasetusohjelmalla
> Www-pohjaisella hallinnalla (vain verkkomallit)

Laitteen ohjauspaneelista (vain kosketusnäyttömallit)

1. Paina Settings (Asetukset).
  2. Paina Yleiset asetukset -painiketta.
  3. Valitse Ajoitettu huoltohälytys.
  4. Paina Off -painiketta.

Käytä etäasetusohjelmaa.

1. Tee jokin seuraavista:
    • Napsauta työpöydällä olevaa kuvaketta Brother-apuohjelmat (Brother Utilities). Napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallisi nimi (jos se ei jo ole valittuna). Valitse vasemmasta ruudusta Työkalut ja valitse sitten Etäasennus (Remote Setup).

• Mac
      Valitse Finder -valikkopalkista Go > Applications > Brother ja kaksoisnapsauta sitten Remote Setup -kuvaketta.

Vain Mac

• Jotta voit käyttää etäasetusta, se on ladattava Ladattavat tiedostot -sivulta.
        Asennusohjeet ovat lataussivulla.
      • Etäasetus Macille tukee vain USB-liitäntää.
      • Mac-etäasetus tukee macOS 10.13 -käyttöjärjestelmää tai sitä vanhempia.
  2. Valitse vasemmasta ruudusta Yleiset asetukset ja poista ajoitetun ylläpidon hälytys käytöstä.

Etäasetus

3. Napsauta OK.

Www-pohjaisen hallinnan käyttö (vain verkkomallit)

1. WWW-pohjaisen hallinnan käyttö
    > Napsauttamalla tätä näet, miten www-pohjaista hallintaa käytetään.
  2. Jos olet aiemmin määrittänyt oman salasanasi, siirry VAIHEESEEN 3.
    Jos et ole aiemmin määrittänyt omaa salasanaasi, kirjoita oletusarvoinen kirjautumissalasanasi.
    > Napsauta tätä, kun haluat vaihtaa salasanan.
  3. Valitse Yleiset -välilehti.
  4. Napsauta vasemmassa ruudussa olevaa Ajoitettu huoltohälytys -valikkoa.
  5. Valitse pois ja valitse sitten Lähetä.

WWW-pohjainen hallinta

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N, ADS-3600W