ADS-3600W

Miten NFC-yhteydellä varustetulla mobiililaitteella otetaan yhteys NFC-yhteydellä varustettuun Brotheriin?

NFC (Near Field Communication) on tekniikka jolla toistensa lähellä olevat laitteet voivat tunnistaa toisensa ja muodostaa langattoman yhteyden välilleen yksinkertaista tiedonsiirtoa varten.

NFC-tekniikalla voit helposti luoda yhteyden Brotherin NFC-tekniikkaa tukevan laitteen ja NFC-yhteydellä varustetun mobiililaitteen (kuten älypuhelimen tai taulutietokoneen) välille. Yhteys luodaan koskettamalla Brotheria mobiililaitteella. Suurin siirtoetäisyys NFC-tekniikalla on vain pari senttiä joten laitteiden täytyy koskettaa toisiaan koko ajan.

NFC-enabled mobile device

Kun yhteys on syntynyt, voit tulostaa tai skannata NFC-mobiililaitteellasi.

Toiminnon käyttö edellyttää että

• Mobiililaitteeseen on asennettu Brother iPrint&Scan-sovellus.
  • Mobiililaitteeseen on asennettu Android™ OS versio 4.0 tai uudempi.

Täältä näet luettelon Brotherin testaamista NFC-toimintoa tukevista mobiililaitteista. (Kaikkia malleja ei myydä kaikissa maissa.) [136 Kt/ PDF]

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-3600W, MFC-J4620DW, MFC-J4625DW, MFC-J6920DW, MFC-J6925DW, MFC-J985DW