ADS-3000N

Nollaa määräaikaishuollon laskuri

Kun puhdistat syöttörullan ja peruutusrullan, sinun on myös nollattava huoltolaskuri suorittamalla seuraavat vaiheet:

HUOM: Ikkunat voivat olla erinäköisiä eri käyttöjärjestelmissä ja Brother-malleissa.

Nollaa huoltolaskuri vasta, kun olet puhdistanut syöttörullan ja peruutusrullan.

> Katso ohje rullien puhdistamisesta napsauttamalla tätä.

1. Käynnistä ControlCenter-sovellus.

(Windows)

1. Napsauta ilmaisinalueen ControlCenter4 (ControlCenter4) -kuvaketta ja valitse valikosta Avaa. Näyttöön tulee ControlCenter4-ikkuna.
    2. Avaa Laitteen asetukset.

[Perustila]
      Valitse [Device Settings/Laitteen asetukset ]-välilehti.
      Laitteen asetukset
      [Edistynyt tila]
      Avaa laiteasetukset napsauttamalla Asetukset(Asetukset) -kuvaketta .
      Laitteen asetukset

Macintosh

1. Osoita Telakan ControlCenter2 (ControlCenter2) -kuvaketta. Näyttöön tulee ControlCenter2-ikkuna.
    2. Osoita LAITEASETUKSET-välilehteä.
      Laitteen asetukset
  2. Valitse Etäasetusohjelma. Etäasetusohjelman ikkuna avautuu.
  3. Valitse navigointipuusta Laitetiedot.  Aseta ruksi ​​​​ Määräaikaishuollon laskuri -valintaruutuun ja valitse sitten Käytä.
    Nollaa huoltoaikataulun mukaisen hälytyksen laskuri

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N, ADS-3600W