ADS-3000N

Dokumentti juuttui

Dokumentti juuttuu syöttölaitteeseen (ADS) jos ne on asetettu väärin, ovat liian pitkiä, tai niitä syötetään useampi kerrallaan sisään (monisyöttö).

Tarkista seuraavat kohdat.

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Poista ADS:stä paperit jotka eivät juuttuneet.
  2. Avaa etukansi painamalla kannenavausnappia (1).
    Open the Front Cover
  3. Poista juuttuneet paperit syöttölaitteesta.
    Pull the jammed document out

Jos paperi repeää, tarkista että laitteen sisään ei jää paperinpaloja. Poista kaikki ylimääräinen laitteen sisältä.

4. Sulje kansi.
  5. Tee jompikumpi:

(Mallit joissa ei ole näyttöä)
    Paina mitä tahansa nappia.

(Mallit joissa on näyttö)
    Paina Stop(Stop).

Jos tapahtui monisyöttö, tarkista että ennen syöttöhäiriötä skannatut sivut on tallennettu oikein, ja jatka skannausta seuraavalta sivulta.

• Jotta juuttunut dokumentti ei vahingoittuisi lisää, älä vedä dokumentistä ennen kannen avaamista.
  • Poista kaikki paperit syöttölaitteesta ennen kuin suljet ADS:n kannen.
  • Vältä dokumentinsyöttöhäiriöt seuraavasti:
  • Säädä paperiohjaimia asiakirjan leveyden mukaan. Jos skannauskooksi on valittu Auto ja skannaat asiakirjanippua jossa sivut ovat erikokoisia, aseta kapeat sivut niin lähelle kulkuradan keskikohtaa kuin mahdollista. Jos sivut eivät tahdo kulkea suorassa skannerin läpi, valitse vaihtoehto Jatkuva skannaus (Continuous Scanning).
  • Vedä ulostulotason paperituki ulos niin pitkälle kuin tarvitaan dokumentin koon mukaan.
  • Kortteja skannattaessa aseta se sisään pitkä sivu edellä.
  • Kun skannaat kohopainettua muovikorttia, esim. luottokorttia, aseta se ADS:ään koholla oleva puoli alaspäin.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N, ADS-3600W