ADS-2700W

Aseta asetuslukon salasana tai muuta sitä

1. Valitse painamalla [Asetukset]>[Yleiset asetukset]>[Asetuslukko].
    Jos haluat vaihtaa salasanan, paina -painiketta [Asetukset]>[Yleiset asetukset]>[Asetuslukko]>[Aseta salasana] ja syötä sitten nykyinen nelinumeroinen salasanasi.
  2. Anna nelinumeroinen luku salasanalle käyttämällä numeroita 0–9. Paina [OK]-painiketta.
  3. Kun kosketusnäytössä näkyy [Vahvista:], anna uusi salasana uudelleen. Paina [OK]-painiketta.
  4. Paina -painiketta.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-2700W