ADS-2700W

Skannattujen tietojen lähetys SFTP-palvelimeen

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina - tai -painiketta, jolloin [FTP:hen/SFTP:hen] tulee näkyviin, ja paina sitten sitä.
  3. Valitse SFTP-palvelinprofiili luettelosta painamalla - tai -painiketta.
  4. Jos Skannaa SFTP:hen -profiili ei ole valmis, paina [Asetukset]-painiketta. Määritä seuraavat asetukset ja paina sitten [OK]-painiketta:
    • [Kaksipuolinen skannaus]
    • [Skannaustyyppi]
    • [Tarkkuus]
    • [Tiedostotyyppi]
    • [Asiakirjan koko]
    • [Tiedoston koko]
    • [Ohita tyhjä sivu]
    • [Lisäasetukset]
    • Jos haluat määrittää muita asetuksia, paina [Lisäasetukset]-painiketta.
    • Voit tallentaa asetukset pikakuvakkeena painamalla [Tallenna pikakuvak]-painiketta.
    • Jos allekirjoitettu PDF valittiin [Tiedostotyyppi]-pudotusluettelosta, sinun on määritettävä muut varmenneasetukset käyttämällä WWW-pohjaista hallintaa.
  5. Paina [Aloita]-painiketta.

LCD-näytössä näkyy [Yhdistetään] -sanoma. Laite aloittaa skannauksen, kun SFTP-palvelimeen on muodostettu yhteys.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-2700W